✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 4, 2010

Home » , , , » ..:: i dapat award lagi ::..

..:: i dapat award lagi ::..

Salam Reader's..

alloo u alls.
i dapat award lagi.
actually banyak dah kena tag nih. yang ni yang latest oke.
atas sebab kesuntukan masa n sebab i kan suka mem'bz'kan diri.
tu yang sampai tak cukup masa tuh..
haha..

oke la. award kali ni di tag dari Selly Luvluv..
ahaks! i luvluv..thanx yunk bagi i award. lain kali bagi la lagi. tak mao la tag2 je. i nak award dari u..
haha..demanding la u ni nurul..orang da bg tuh amek je la..hihihi..
oke..
ni award nya..


wah..bagus..bagus..
i ni kadang-kadang time rajin tuh, sume blog i jalan-jalan.
tapi kadang-kadang, bila dah tak sempat tuh, blog yang i selalu dtg blog i je i pegi.
hehe..oke. mari jawab soalan..

Dimana anda selalu BW?
hihi..di mane2 saje..oke..blog yang i tak boleh missed adalah blog yang akan i tag kejap lagi oke.

Kenapa anda suka mem'blogwalking'?
ehem..sebab bila blogwalking je i dapat tau update information dari bloggers lain kan..

Apa yang anda dapat kalo blogwalking?
hehe..banyak kelebihan nya blogwalking nih..antara nya we alls dapat tmbh traffic we alls jugak.

Perasaan org yang di blogwalking oleh anda?
ehh..mane la i nak tau apa perasaan beliau. maybe happy. maybe excited. segalanya mungkin. ahakz!

tag 5 rakan disini..
oke..
meh i tag..
Bit Zamri
Cik Putput

oke u alls.
done satu tugas.
papai!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

thanx yunk.. nnti i langsaikan hutg award.. kehkeh

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

wah..cik nurul selalu dpt award ek..
boleh jadi mento nie...
hehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

mento ape nye?
i pun blogger baru la yunk oi..hehe

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

kalau bru..xde la dpt award..
pape pun..
tahniah k...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wahh wahh blog walking smp ke atas gunung tu ;Pp congrats dpt! ehe.

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

hebat nye cik nurul...
dapat award lg ye..
tahniah2...
cmne nk dpt award ek??

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??
btl tue lin...
kite leh jd kan cik nurul ni mentor..

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

taw xpe..memang leh jadikan die mentor..
hehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

cane nk dapat?
tah..biasa nye i dapat dr blogger yg i selalu blogwalking..so, rajin2 la blogwalking..hehe

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

mentor boleh bla leh jugak...hahahah~

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

thanx babe..nnt put tarok dlm entry award okek..
:)

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

bestnyer,,nurul selalu dapat awards...nak jugak..hehehe

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

"hihi..di mane2 saje..oke..blog yang i tak boleh missed adalah blog yang akan i tag kejap lagi oke."

plg suke part ni...!!!! =)

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Thanks sebab tag kite.
akan dibuat dengan segera okay!
hihihih~
la la la la la la...

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

Perasaan org yang di blogwalking oleh anda?

saya jawab : mestilah terharu dan sangat bertuah...hii~

Ogy said... [Reply Here Bebeh!]

salam ziarah...suka blog pink2 ni...mama follow...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™