✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, August 9, 2010

Home » , , » ..:: I sayang beliau. but beliau sayang i ke? ::..

..:: I sayang beliau. but beliau sayang i ke? ::..

Salam Reader's..

hye u alls..
i baru je balik kerja.
boring. busy. bengang.
semua ada.

haihhh..kenapa la bila dah nak menjelang bulan ramadhan yang i nantikan ni ade je masalah yang datang? i pernah tanya sendiri dalam hati i. sampai bila la semua ni akan berakhir? kan best kalau i ni hidup senang. tak payah nak jenuh memikirkan soal yang remeh temeh ni.

tapi kita tak boleh salahkan takdir kan?
setiap apa yang berlaku memang dah ditentukan dalam Luh Mahfuz.

i frust la bila orang yang i sayang tak hargai kehadiran i dalam hidup dia.
i sedih sangat bila fikir-fikir balik.
tapi bila i fikir positif, maybe ada hikmah di sebalik semua dugaan ini.
hmm..sabar lah hati.. :'(

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Abg.Syuk said... [Reply Here Bebeh!]

mesti syg punye... kalau tak dipecah ruyung mana nak dpt sagunya... but jgn pecahkan hatinya.... cari kunci untuk buka hatinya. good luck

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

andai dia tercipta utk nurul, dia akan kembali.. percayalah~ at least nurul xperlu menempuhi apa yg keen tempuhi.. ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Abg.Syuk

thanx abg syuk..
i hope hubungan kami akan kembali seperti dulu..

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye cik nurul...
si dia mstsyg cik nurul...
maybe dia ada prob @ sesuatu yg mggu fkiran dia...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™