✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, August 6, 2010

Home » , , , , » ..:: Juara Carta ::..

..:: Juara Carta ::..

Salam Reader's..

oke. i tengah pening. nak buat pilihan memang teramat lah sukar. adehh..
lagi berapa hari je lagi result untuk my contest akan diumumkan.

rasa macam nak extend kan je result contest tuh.
tapi sampai bila pulak?
arghh.malas la extend2. kerja bertangguh ni memang senang. tapi, nanti i jugak yang sakit. 

oke. i bagi u all preview sikit-sikit ye.
untuk referral tertinggi setakat ini jatuh kepada Lynn. beliau memang rajin view my page. then ramai jugak yang view page i from her contest. oke. kasi tengok sikit.


beliau juga tukang komen terbanyak la u alls. memang power lah Lynn nih.
oke. dah. rajin-rajin lah view my page oke. masih ada masa nih. hehe.

puasa maybe hari rabu minggu depan. hmm. tak sabar rasa nya.
puasa nanti hotel confirm tak busy punya. function mesti langsung takde. 
alamak! sebut pasal function, camne lak ngan performance i masa malam berbuka puasa bersama anak-anak yatim 18 aug nih? nak nyanyi lagu apa yek??

u alls tolong i boleh?
i nak mintak tolong u alls choose kan lagu untuk i. yang tak tinggi sangat, then tak rendah sangat vokal nya. coz suara i ni yang sedang-sedang saja..ahakz! pastu tolong i bagi opinion, peserta mana yang sepatutnya i patut pilih untuk jadi pemenang. u alls bg la idea u alls ikut contoh macam ni..

tajuk lagu : rossa-hati yang kau sakiti
grand prize : si polan bin si polan
referral tertinggi : halimah binti jongang
mystery gift just for : abu bin hasyim

hahhh..kat atas nih contoh sahaja oke.
tolong ye u alls ku tersayang!
lap u lebih laaahhh!
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

. . . h u s n a . . . said... [Reply Here Bebeh!]

err... nak tnyla.. cne le wat stat uh ea..nk bat tab bru utk stat.. kalo rajin nk crite, letme know..

http://izzi8990.blogspot.com/

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

waaa...hebat nye cik lin~...tahniah la okay...hee..nurul, tau tak..sampai sekrang hani tak jumpa pun shoutbox nurul..huhuhu...:D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@. . . h u s n a . . .

husna, senang je..
u kena pergi sini je..

http://draft.blogger.com/home

pastu check dekat 'stat' oke..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

yunk,shoutbox i ada je kat tepi tuh..kena klik words shoutbox kaler pink tuh..bila dah terbuka, baru leh komen ye cik hani.. :)

NuR 'aQiLaH said... [Reply Here Bebeh!]

iko top comentator mmg kalah la

jarang on9 T____T sob2

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

ni cdgn sy..
tajuk lagu: lagu dangdut...
seyes lgu dangdut x tggi sgt...
tp kena gelek sikit la...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

grand prize: bg kat saya je...
hihihi

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

referral tertinggi : bg cik lin...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

mystery gift : pun bg kat sy jugak..
hihihi..

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

amacam cik nurul...
ok x pertolgan sy tue...
hihihi...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™