✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, August 22, 2010

Home » , , , » ..:: mintak-mintak dapat lah.. ::..

..:: mintak-mintak dapat lah.. ::..

Salam Reader's ~

hye u alls.
i takde idea nih nak update ape kat blog ni.
tapi gatal-gatal gak nak update. hiks!

oke.
pasal cuti raya yang i gembar gambur kan sebelum ini.
huh.. i dah tengok tadi duty roster yang dah di 'scratch' oleh my supervisor.
hmm. perasaan i bercampur baur. 
yelah. raya kan? sapa taknak cuti.
tapi yang menyedihkan, maybe on the first day hari raya, i kerja night shift.
hah! sudah! but before that, abg Kiran memang dah tanya i, oke ke tak. i belasah jela oke.
sebab daripada i menempuh busy period on the 2nd, 3rd and 4th raya, baik i cuti time tuh? 
betul tak? keh3..jahat nya i!

tengok muka pasrah nih..


takpe lah. i redha je dengan result pasal cuti nih.
i tak kisah la dapat ke tak cuti raya pertama tuh. janji i dapat cuti jugak!


♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh..ni muke terlalu pasrah neh...adeh..hahaha..smile~...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

alahai...
cian dia xdpt cuti 1st day...
t raya jmput dtg uma ye...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

wahh..kalo dah tk dpt cuti tuh? cane nak dtg umah u azie??

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

wahh..kalo dah tk dpt cuti tuh? cane nak dtg umah u azie??

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™