✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, August 23, 2010

Home » , , » ..:: Nak tahu berapa nilai blog u alls?? ::..

..:: Nak tahu berapa nilai blog u alls?? ::..

..Salam Reader's~

oke.
hari ni i nak share sikit general knowledge yang baru i gain masa i blogwalking tadi.
 i singgah kat blog Hanem nih. tertarik pulak dengan salah satu widget beliau. pasal value of our blog.
sangat suka sebab blog i nih bernilai agak banyak jugak.
tapi i rasa, mesti la u alls punya ada yang lagi banyak kan??
oke. website i..or blog i nih just bernilai RM 52,066.66 sahaja.

i tak tahu mende ni hanya sekadar suka-suka ataupun benda fakta.
tapi kalau lah benda nih betul, memang lah sebenarnya nilai blog kita nih amat lah tinggi.
ianya bukan boleh diciplak or ditiru oleh sesiapa pun. melainkan dengan keizinan tuan punya website. so, kalau ada yang kena sue pasal meniru atau meng'copy' 'paste' isi kandungan data daripada pemilik website tuh, adalah memang wajar lah. betul tak? memang lah kadang-kadang pemilik website itu sendiri tak sedar sebab terlalu banyak website yang ada di alam maya nih. tapi dibuatnya kalau owner website tuh sedar, pastu dok perhatikan u alls yang sedang sibuk galak meng'copy' 'paste' dengan sewenang-wenang nya tuh? macam mana? u alls boleh didakwa di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 tau.




oke. kat atas tuh adalah nilai website kecintaan i nih.
kalau u alls berhajat nak tengok jugak value u alls punya website, sila klik SINI ya?

u alls kena tau yang our website nih terlalu berharga. memang lah kita main untuk suka-suka. ataupun ada yang guna untuk business ke, apa ke. tapi nilai nya amat berharga tau.



so, sayangilah website u alls! :)



♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

shag dah try. murah je haa blog shag. RM 47,465.11 haha. tp klu jual boleh beli keta sebijik :D

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

hoho. betul ka? harus try juga neyhh.. hehe

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

ade value yer blog....nk cube gak lah..ehhehe

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

hahah! saya punya belog murah lagi...keh4...

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

blog keen bernilai RM 161,494.24..
ha3~ penipu je tu.. xsanggup nk caya.. ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

takpe..lame2 nnt jadik mahal..hehe.. :)

Dudu said... [Reply Here Bebeh!]

uwaaa...blog i murah je...
leh la beli moto sebijik..
uwaaaa...hehehe =)

siti fatimah aka kakchik said... [Reply Here Bebeh!]

akak punyer blog dek..nak wat duit muka alza pun x lepas..hahaha

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™