✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, August 10, 2010

Home » , » ..:: New design by Nurul ::..

..:: New design by Nurul ::..

Salam Reader's..

u alls. cuba u alls bagi komen sikit pasal design yang baru i hasilkan nih.
oke ke tak?
i sekarang nih dah semakin gatal tangan la u alls.
asyik nak mengedit je kerja nya.
oke. cuba u all try komen yang ni...
haaa..sesuai tak kalau i letak sebagai watermark i?
i dah try letak kat satu gambar sebagai percubaan. oke tak agak-agaknya ye?


ermm..rasenya biasa je kot.
tapi untuk beginner macam i nih, kira oke lah kn?
hope i akan dapat hasilkan design yang lebih cun melecun lagi pada masa akan datang.
doakan i je!
:)
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

tido plssss
dah malam kot ;p



















































buatkan utk i bole?
hakhak! ;p

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hehe..i dah tido..dah bangun dah pun yunk oi..hehe..i mane tak pro lagi mcm u la intan..hehe.. alamak..muka i jadi malu-malu..hak3... :P

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

yang dulu punya pun comey jugak cik nurul..
yg nie pun comey...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

thanx hani..u punya belog pun cantik..hehe.. :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wahh. santek! seriously! i like i like. nak satu ;pp

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™