✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, August 12, 2010

Home » , , , , , , » ..:: Nurul Si Pemalas dan Kekecewaannya ::..

..:: Nurul Si Pemalas dan Kekecewaannya ::..

Salam Reader's..

oke u alls. dah nampak kan title entry i kali ni.
hmm. nampak nya i dah macam hilang semangat.
tak tahu la kenapa. i punya semangat blogging dah tak berkobar-kobar macam dulu masa awal-awal i join blogger. hmm. tak tahu kenapa.

Everytime i jenguk blog i kan, i rasa sedih je lately nih.
mungkinkan blog i ni membosankan u alls?
i tak boleh nak komen apa-apa, sebab u alls yang tengok, u alls yang baca.
everythings kisah hidup i mostly ada di sini.

i tak harap traffic setinggi melangit.
i tak harap orang nak bagi komen ke tak.
i tak harap u alls nak baca or nak reject blog i from ur bloglist.
i tak harapkan apa-apa.
ye. memang i kecewa.
yang sebab nya i sendiri pun tak pasti kenapa.


oke.
i baru je umumkan pemenang my contest semalam.
sebelum i umumkan tu, traffic i memang tinggi.
sekarang ni, dah mula drop.
i dah agak dah.
memang lumrah. haha.
oke. i masih boleh ketawa. i masih boleh tersenyum.
sebab ini memang biasa terjadi.

oke.
i banyak sangat join contest.
terlalu banyak.
tapi ada pernah sekali je i menang contest.
itu pun secara tidak sengaja kot.
contest dari boyfriend member skolah rendah i, zuhana or blogger kenal dia sebagai SEPET. i menang kat blog boyfriend beliau lah. si Qery.
that is the first and the last contest yang i menang.
em. takpe. i tak kecik ati kalau i tak menang.

hmmm. anyway, thanx kepada u alls yang masih sokong i blogging.
kepada yang tak suka i, or blog i..
i mintak maaf, mintak ampun.
tolong jangan buang masa u alls, baca entry i lepas tu komen yang tak sedap dibaca and bisa buat i sentap.
i tak mau gaduh-gaduh.
i tak nak jadi jahat.
lagipun sekarang bulan puasa.
i tak nak cemarkan nya.

i harap, u alls paham.
i pun ada hati. ada perasaan.
kalau i rasa dah tak boleh go on, maybe i akan stop kat sini saje.
u alls, tolong bagi semangat baru pada i.
thanx for all ur supports.
tata!
♥NuruLchumeL prOductiOns♥ 
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

16 Chumel(s) comment ヅ:

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

namo la x semangat cik nurul..
kena semangat2..
at least cik nurul sentiasa ade entri terbaru..
ok la tue..

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

aigoo~ asal ni?? tamau la camni.. update la selalu.. ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

hmm..who knows, it is my last entry?? .. :'(

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

alo..x seronok la mcm nie..
lin selalu lepak sini..
buka2 mesti tengok sini dulu..
chayok cik nurul!

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

alala..nurul na mo lah mcm ni...biasalah...nurul baca x entry lyd pasal blog...dats benda yg serupa ape yg berlaku...jd...nurul jgn hirau kn sgt pd yg x berminat tu..ramai lg yg nk baca...k....chayook!!!...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

best nye i ada kwn2 macam ni.. thanx lin.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd

thanx for ur spirit lyd..i cuba bangun.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hehe..tak baik u nak sekeh i intan..
haha..i baru nak feeling-feeling sikit.. :)

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

ala, nape ni nurul..hani still jalan2 kat blog nurul, dun wori okay..:DD

mira said... [Reply Here Bebeh!]

xnk la camtu my dear..
teruskan usaha ko tu okay syg??
i will always by ur side okay...
kuat semangat okay??
:)

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

kenapa lakkk nii cayangku??

jgn le cam ni. kalu kamu tak update blog, akak boring la kat meja reception ni sengsorang.....

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

alaa darling...
xmoh la cmni...
blog i lg la xde sape nk tgk...
i relax je...
blog ni utk suke2 je...
ada rejeki lbh dpt la ang pau dr nuff..
lg pun i sllu jln2 kat blog u...
xmoh tutup ea...

Amni said... [Reply Here Bebeh!]

wat je entri apa kamu suka.. asalkan dari hati.. orang baca je kan? hee.. saya kawan barau... selamat berpuasa..=)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

thanx utk u alls yang masih support i. i syg u alls tau!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™