✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, August 7, 2010

Home » , » ..:: Siapa nak tolong ajar i macam mana guna adobe photoshop?? ::..

..:: Siapa nak tolong ajar i macam mana guna adobe photoshop?? ::..

Salam Reader's..

u alls..tolong la ajar macam mana nak guna adobe photoshop?
i teringin jugak nak edit gambar cun melecun macam blog-blog u alls.
ajar i please..??

hmm..
camne nak buat muka merayu nih..
camni boleh??


huhuhu.. :(
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

19 Chumel(s) comment ヅ:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

ha3~ tu bukn muka merayu la cik nurul.. tu cam muka org sakit ala2 nk pitam je.. ^_^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

i nak edit macam header u tuh..cam comel je..

hudhud said... [Reply Here Bebeh!]

babe kalau u nak buat header transparent, tutorial ada kat blog I. you cari ok kt bhgn tutorial :)

Yanie J said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul boleh tgk tuto kat you tube,c2 byk leh belaja.yanie just bg cadangan ;)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hudhud

thanx babe..nnt i pegi view ur tutorial oke..thanx..nnt tak ph i tanya u oke.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Yanie J

i dah try bukak youtube..wan hazel pun suruh i refer youtube..but, i x phm la cara dia..

Sheera Razak said... [Reply Here Bebeh!]

nurul try search kat youtube k? search je "how to edit photo using photoshop". banyak cara actually. tapi for beginner pun ada kt youtube. try lah k. good luck! :)

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

senang je lah
i try n error
nk i ajar x
jom jumpe, bwk lappy u ;p

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

aallal....siannye ciknurul kitew ni...cube nurul tny kroz ke?...lyd pnh pomote blog dia sekali dulu..try lah tny...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

boleh2..this coming saturday and sunday i cuti..saje amek annual leave..bleh la u ajar..

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

owh.. kalau stakat nak edit contrast n hue sume2 tuh pandai la.. hehe.. plus wat wordings tuh reti la.. ^_^

kalau nk senang try guna filter forge yang under adobe photoshop jugak.. senang nk bg effect pada picture.. ^_^

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

shag dah lupa cmne nk guna adobe. haila. tak membantu lgsg =__="

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

hehe...hani pun tak reti..yang selalu buatkan utk hani, syuk my boypren..hehe

mamat said... [Reply Here Bebeh!]

nak belajar betul ke? cuba tengok kat sini

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™