✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, August 17, 2010

Home » , , , , » ..:: Sibuk Kalah Artis ::..

..:: Sibuk Kalah Artis ::..

Salam Reader's..

oke u alls.
perasaan i bercampur baur.
and apa yang i nak story ni adalah cerita semalam.

oke.
kan i pergi kerja kan semalam.
so, pergi cam biasa la. semalam i mekap ter'over' tebal oke.
ni gara-gara kerja si Baizura tuh la. beliau pergi mekap i punya mata sikit punya macam opera cina mana tah. i'm not sure. mmg kuang asam minah tuh.
pastu beliau boleh kata cantik..
hahhhh..tak sanggup i nak tengok.

pastuh semalam kan i ada rehearsal. 
wah. ingatkan kena nyanyi dua lagu jek. 
rupanya kena nyanyi empat lagu beb.. empat!!
wahh.gigih i nak menghafal satu-satu lagu.

masa i bagi MC kat boss i semalam, ada ke beliau kate i memang rancang nak MC sebab lepas hari i MC tuh, i cuti dua hari. hadoiyai... i tak pernah MC pun sepanjang i kerja kat sini ea.. sampai ati boss i..
huhu.. tapi pas tu beliau puji i..sebab i berani nak test bakat i..huahuahua..suka!!!

buka puasa semalam memang kenyang gila.
makan steambout, makan satay, makan ayam roasters.. perghh..
minum plak Orange Juice.. memang meriah betul buka puasa kat hotel nih.
lagi-lagi dengan member-member..

dan i dah dengar-dengar cerita yang i akan bekerja di pagi 1 Syawal oke...
di ulangi sekali lagi.. 1 SYAWAL!!
omaigod!!!

menangis i..
u alls tau kan perasaan i?
:(
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

bersabarlah wahai adikku.

gambo mane?

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

uikss, raye2 pun kene keje. sabar ye dear =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

gambo takde la kak..
rabu ni baru betul2..hehe :)

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

1 syawal???..jeng2....x per meh2 lyd ziarah nurul..hahahakk...suke jenjalan raya ni leh kump duit raya...(motif terkini jaga2 cik salmah...heheh)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

ha3~ kena keje 1 syawal k?? ni for sure kena wat salam perantauan di pg raya.. kui3~ btw, tu hanya khabar angin je.. mungkin x.. berdoa je la.. ^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™