✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, August 6, 2010

Home » , , , » ..:: Suka nya i bila kena promote! ::..

..:: Suka nya i bila kena promote! ::..

Salam Reader's..

oke u alls. saja je nak ngarut-ngarut before sleep.
hmm. i feel good lah malam ni. sebab apa? hehe. sebab my chenta hati sudah call la.
we alls kan berjauhan. that's why kena calling-calling selalu.
ehehe..

ehhmm. u alls jangan lupa visit sekali my another one blog tau. alaa.. My Chenta Hati Site laahhhh...
tapi blog tuh my personal blog tau. tak berapa nak catchy sangat macam this blog. ahakz!
yang tuh agak jiwang-jiwang sikit. hehe. sikit ke? hehe..

tapi ni i nak bangga sikit nih.
blog i yang tuh ada ter'list' lah dalam blog-blog yang kena promote oleh Cik Lyd.. 
ehh..u alls guys tengok la blog beliau oke.
ehh..tak pasal-pasal i promote blog beliau sekali ahakz!

oke la u alls. i nak tido lah. dah puas mengarut dah.
oke u alls. papai!
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

wah!!! blog cik nurul kena preview eh..hebat!

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

wah2..macik lyd tuh sudah bodek2 macik Nurul ni..hahahaha
Nurul, si Lyd tu mmg sgt suke kalo bab jiwang jiwang ni..sejak dr kolej itu la perangai diew..jiwang karat je memanjang..penat put melayan nye..huuuuu~

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

suke die..tido mlm mst senyum pjg neh..heheheh..moh kite pomote bebnyk...

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

nurul..suka sangat bila nurul ada tinggalkan jejak kat blog hani semalam..thanks okay!~..insyaALLAH, hani akan selalu visit blog nurul~...:))

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

hehe..jemput la dtg blog lagi satu ehh..hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

hehe..put satu kolej ngan lyd ke?hehe..ni mesti put yg ajar lyd wat blog nih kan?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd

mmg la..smbil tido pun bleh senyum..hehe..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™