✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, August 18, 2010

Home » , , , , , » ..:: Syok Jadik Artis [part 1] ::..

..:: Syok Jadik Artis [part 1] ::..

Salam Reader's..

huaaahhh..memang mengantuk amat.
mana tak nya, i baru balik dari hotel nih.
actually i tak kerja hari ni.
but kena datang jugak sebab ada function malam ni.

letih i jadik artis malam ni u alls.
wah! ayat tak menahan! artis tau! keh3..
feeling lebih jewk nurul nih.
tak sia-sia i wakil kan staff untuk menyanyi pada malam ni.
memang besh and satu experience yang amat berharga tau!

hotel tempat i kerja ni menganjurkan majlis berbuka puasa bersama anak-anak yatim. lebih kurang 110 orang anak-anak yatim dari Rumah Budak Laki-laki Tun Abdul Aziz Durian Daun dan dari Rumah Anak Yatim dan Miskin Fatimah Az-zahrah Bukit Katil. so, tahun ni tahun pertama i kerja di hotel ni seterusnya meraikan mereka. i terharu sangat u alls. they alls memang sporting. tapi bila menyentuh bab keluarga, ayah, ibu..they'alls akan secara automatik akan sedih. hmm..

oke. u alls tengok la happy tak they alls?



oke. gambar-gambar yang lain, i update esok ye u alls.
sebab i ngantok gila nih.
esok i kerja morning shift.
so, kena tido.
huhu.
sabar ye.
esok balik kerja i update.
papai!
:)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

wah, besnye..camne jadi artis td, okeh tak? hee..hani pun penat nurul, aher2 ni memang busy sgt..test, quiz melambak je..hoho..nway, selamat menjalani ibadah puasa nurul...:))

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

nak signn~..heheh...nurul capture video x?abg rtm ensem x?..hahahah

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

haha..biase je hani..syok sgt tengok budak2..happening sangat.. :)
selamat berpuasa hani.. :P

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

meh3..nurul sign..hehe..
adoi lyd..ensem2 lyd..rugi lyd tkde..
hehe..:p
video tak sempat nak capture la syg..
tapi depan2 muka i td abg berita harian tu snap..haha.. :D

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel hahahha..x leh thn...x per2...dpt tgk gambar pn jd lah...jd bj kurung nurul...nape x kaler cam pink2 purple...mst lg cantik

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

tu la pasal..
actually aritu nak beli kaler purple..tapi org kedai tuh dok promote baju yg lagi mahal..sengaja kan?pas tu nurul nampak baju tuh pun cam sweet jek, tu yg beli jek baju tuh..takpe2..raye ni, nurul beli baju pink purple oke?hehe.. :)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

aikkk?? tema mmg kaler biru k?? k scr xsengaja sama ni?? btw, suke kaler biru~ nice~ ^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™