✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, August 19, 2010

Home » , , , , , , , » ..:: Syok Jadik Artis [part 2] ::..

..:: Syok Jadik Artis [part 2] ::..

..Salam Reader's..

hye u alls.
sorry sangat-sangat la u alls.
i lambat update. hehe.
biasa la. org busy..hak3.. busy la sangat u tuh Nurul... :)

oke.
i nak continue story semalam. hehe.
hmm. today nothing special la yang i nak update. just nak keep gambar-gambar kenangan yang dapat di capture semalam. best memories tau. just video je i takde. hehe. tak sempat pun nak record. sebab i menyanyi semalam. i nyanyi 4 buah lagu. termasuk lagu solo. 3 lagu raya, 1 lagu solo. i nyanyi lagu "Ayat-ayat cinta" untuk lagu solo.. huhu.. :)

wah u alls..
tau tak, semalam ramai press datang. siap buat liputan akhbar lagi tuh.
tak pasal-pasal i tengah syok nyanyi, datang lak abang berita harian nih pi snap muka i depan-depan. alamak..malu gila!!! HR manager i pulak siap suruh-suruh i mintak gambar i dari abang tuh..haihhh..tak kuasa la i..segan gila..hehe.. :)

oke.
jom kita enjoy tengok gambar-gambar yang sempat di snap semalam ye.. :)

ni masa i atas stage.. :)

yang ni la artis-artis yang terlibat pada malam itu.. :)

staff bersama anak-anak yatim.. :)

i memang suka posing..ahakz!

we alls lah artis perempuan malam tuh.. hehe.. :)

we alls lagik! :)

we alls memang suka ber'posing' oke.. :)

kalau u alls nak kenal, ni la dia my dearest boss.. handsome tak Mr. David? dah ada wife oke.. :)

cute tak i?? hehe.. Nurul perasan lagi.. :)

ni time dah habis function..datang posing kat back office kejap..hehe.. :)

actually banyak lagi gambar yang i tak put inside this entry. tak mao letak banyak-banyak. nanti u alls boring asyik tengok gambar muka i jer.. hehe.. tapi kalau nak tengok jugak, sila datang my profile at Facebook.com oke?

oke. memang syok malam tuh. give me a lot of precious experience u know. 
oke. u alls yang nak jumpa i secara live, sila datang gathering oke. insyaAllah kalau tiada aral yang melintang, i akan turun padang. hehe. macam VVIP's pulak. hahahaha..

oke la u alls. i nak blogwalking pulak.
papai! :)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

wow.. gaya datin2 gitu.

nurul, cuba pakai tudung awning tu plak. sure cun punyo~!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

tu la masalah nurul kak oii..nurul ni posing je pandai..tapi tak pandai nak melaram..nak berfesyen nih memang kureng sket..akak leh ajar kan?? :)

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

glamor u!..haha...baju cantik!..:DD

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

wah...
dalam diam ada bakat nyanyi...

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

buleh je... sila kemukakan kemsuykilan anda bila2 masa saja. tapi tudung awning memang klas. simple jek...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

aisyhhh..diam2..hehe..malu i.. hik3.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

camne agak nya ye kak rupe bentuk tudung tuh?cam interested jek.. :)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

knp yg lelaki2 tu xpakai baju kaler biru gak ea?? musykil~ =.=

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel

cam dalam gambo2 saya ataupun macam yg kawan awak yg pompuan tu pakai. ade dia pakai tudung yg atas keras pastu dia tambah selendang. da;am gamba blog ni ada.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™