✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, August 6, 2010

Home » , , , » ..:: tenangkan hati anda wahai blogger ::..

..:: tenangkan hati anda wahai blogger ::..

Salam Reader's..

oke. 
kat sini, i nak mintak maaf pasal entry yang tak sepatutnya i publish tadi.
maybe ada sesetengah pihak yang boleh terima, ada yang tidak. terpulang kepada individu masing-masing.
yang penting, i tak nak ada sebarang unsur pergaduhan dalam blog i. i nak blog i ni macam blog orang lain. happy-happy. tak mao gaduh-gaduh.

kepada insan-insan yang terlibat, i nak mohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki. i admit, yang i pun salah. bila perasaan amarah datang, syaitan apa lagi, seronok la dia. 

thanx oke kepada sesiapa yang still nak ikuti perkembangan blog i. even kadang-kadang i ni main publish je entry yang tak sepatutnya. oke.


i am sorry.
hope we alls bleh jadi sahabat blogger yang terbaik oke..

♥NuruLchumeL prOductiOns♥ 
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

erk..
entry apew yg Nurul publish td?
Put br online ni..tak sempat nak tgk..
pape pon harap semua nye okey ye..

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

lohh... isk isk. takpelah. janji anda tenang dan gembira.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

ye makbed..setenang makbed..hehe :)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

tamau gado2 ye.. jom jd bek~~ erkkk~ klu nakal skit2, bleh kn?? ^_^

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

takpela nurul, semua org buat silapkan..rileks okay...:))

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

entri apa? nak baca ugak...hihih~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@NuSaNa NoSa 91

nak nakal?ahakz..i mmg nakal pun..hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@DiAhaNi ApAnDi

hehe..betul2..janji i dah mintak maaf kan?i x suke gado2 nih..kan hani? :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

yunk..sori la..i dah delete lah entry tuh..byk pihak tak puas hati..pasal isu kawen muda..hehe

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

alamak..
aku terlambat la ni...
adoi aiii...
xpe2...
cik nurul chill ok...
sory la lambat tau...
huhuhu...

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™