✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, August 20, 2010

Home » , , » ..:: Transormasi Blog Nurulchumel ::..

..:: Transormasi Blog Nurulchumel ::..

Salam Reader's..

oke.
i nak buat announcement sikit nih.
blog i nih akan bakal melalui sedikit proses transformasi.
kerja-kerja pembaikpulihan sedang giat dijalankan di segala sudut blog ini.

so, akan terdapat sedikit pengubahsuaian di sini oke.
bagi bahagian blog list, i akan pecahkan kepada 3 kategori.
iaitu Adore This Blog ,, Top Visitor ,, Favourite Blog ..
lebih kurang macam abg Ben Ashaari la kan.. tapi beliau famous, i tak.. huhu..
oke. untuk siapa-siapa pengunjung blog nih yang mahu blog nya di 'list' kan di dalam blog ini, so rajin-rajin kan lah diri u alls pegi ke ruang comment form, then leave your link or your comment. as long as i dapat jejak u alls balik, tuh da kira oke la tuh kan. then siapa-siapa yang blog nya i dah list kan tuh, tak payah lah dok gatai bagi link lagi. haha. so far, actually blog-blog yang i dah selalu visit tuh, insyaAllah dah ada dalam list. tapi kalau yang takde tuh, i'm so sorry ye. tolong remind i. i nih pelupa sikit. kuat makan semut api..huhu..

untuk ruangan untuk banner tuh, i akan kurang kan sedikit kuantiti nya.
almaklumlah, i ni banyak join contest yang melibatkan kena tampal banner kat sidebar. tuh yang payah tuh. so, kepada penganjur-penganjur contest, sorry ye kalau i dah delete banner u alls. tak kisah la nak bagi i kalah ke apa ke. asalkan blog i tak nampak messy.

oke.
buat masa ni, header itu i akan kekalkan ye.
rasa macam cute pulak. hahaa.. puji diri sendiri lagi!
then yang lain-lain tuh kekal macam biasa.
sikit je kot perubahan nya.
tak begitu ketara.
tapi hope u alls tak jemu lah datang blog usang lagi buruk nih yek.

done.
papai!:)
♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wahh tak sabar nk tunggu transformasi tu ;) shag entah ble nk kasi cantik sikit. sejak byk join kontes ni bersepah banners.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Roshazzy Shag ♥

tu la pasal..ala..bg renovate sikit2 je..esok baru start..hehe..

Mar said... [Reply Here Bebeh!]

Datang blog mar ea ambik award.,hope sudi......he3.

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

saya ade kat dlm link! hehe. thanx nurul. nnti sy letak kamu punye juga ye.. hey2, thanx ye sbb slalu teman sy berbloging n keep bg kmen. hihi. =)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

yuhuuuuuuu~ dah lama xmelawat sini.. bz yg teramat2 sgt.. hu3~ btw, mujur skit je perubahan.. klu byk, mau terkejut keen.. terus kluar dr page nurul ni sbb takot tersalah masuk blog org len.. ^_^

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

amboi2...x lama transformasi neh...x sbr nk tunggu...leh komen2...hahahah

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™