✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, August 13, 2010

Home » , , , » ..:: U alls. maafkan I! ::..

..:: U alls. maafkan I! ::..

Salam Reader's..

maafkan i ye u alls. maybe a few days ni i tak dapat nak update my lovely blog ni.
i bukan sengaja. tapi i betul-betul tak larat. 
seksa betul demam i kali ni. dah la malam ni i kena kerja jugak.
tak sampai hati nak susahkan member lain untuk ganti tempat i malam ni.

tapi u alls jangan risau. bila i dah betul-betul sembuh, i akan kembali blogging macam biasa.
kalau rindu kat i, baca la entry-entry i. i tak charge pun. hehe. sape nak rindu u nurul??


gambar ni cousin i yang snap. tapi cam cun pulak. so, i akan ingat sampai bila-bila pun waktu i sakit macam ni. and sekali lagi i mintak maaf. kalau selama ni, ada di antara entri i yang menyinggung perasaan sapa-sape je la. u alls selalu dalam hati i tau. 

selamat berpuasa. i demam-demam pun gagah lagi nak puasa tau.
papai! :)
♥NuruLchumeL prOductiOns♥ 
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

alinac lover said... [Reply Here Bebeh!]

i da follow u...smoga cpt smbuh ya~

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Here Bebeh!]

semoga cepat baik nurul.. mkn ubat tu.. ^_^

eda_arbain ® said... [Reply Here Bebeh!]

lolz..awak sakit kerw Nurul..btw..jaN lupa mamam ubat keyHh..supaya cepatt2 seMbuh..

dah 2..poser ke x niey..hikhik...

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

nurul cpt2 sembuh k...jgn lupe mkn ubat k...jgn keje berat2 k...ni mst rindu kat lyd ni..heheheh..

aaa...nnt dtg blog lyd ambik award k lps sembuh...

suzie rahman said... [Reply Here Bebeh!]

iii dear..dmam pon muka sweet.mkn ubt taw.cpt sembuh k.

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

kak nurul,jaga diri! makan ubat,,,,

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

laa..kesiannya nurul..cepat sembuh okay!..:DD

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

thanx u alls smua..i terharu sgt.nnt i dah sht i update blog ye.i will miss u all! I currently at my h0met0wn,bt pht..

myranaqi said... [Reply Here Bebeh!]

yunk jgn lupa mkn ubat tau..jga kesihatan 2..jgn keje kuat2 sgt tau..take cre urself dear...miss u

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™