✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, August 3, 2010

Home » , , , , , , » ..:: wow! unbelievable! ::..

..:: wow! unbelievable! ::..

Salam Reader's..

fuhh. u alls.
gempak comment moderation i.
tak pernah2 komen i berderet-deret. sekali i tambah syarat pertandingan, sume pakat komen ye??
ahhhaaa..bagus..bagus..bagus..
komen la lagi..i suke u!

well.
memang susah nak pilih the winner nih.
tapi bayang-bayang si pemenang tuh dah nampak sikit-sikit dah.
nak tau siapa?
wohohoh..biarlah rahsia..~~~
akan tiba jugak masa nya nanti kan.

actually i nak wat style vote-vote nih..
tapi, bila we alls buat style vote-vote cam tu, rase macam tak adil lah pulak.
nanti ada yang tak puas hati kan?
i nak menilai dari banyak sudut tau.
tu yang agak membengkak kepala otak i nih.

u alls memang sporting habis la..
then i tak nak la bila dah umumkan pemenang, u alls terus tak datang blog i nih..
sangat lah menyedihkan kalo begitu.
i nak we alls jadi cam besh friend..
i dtg blog u alls, u alls dtg blog i..
kan besh tuh..


ermm..
oke.
memandangkan ada lagi seminggu lebih kurang untuk ke hari pengumuman pemenang, i dah fikir dah nak beli apa untuk u alls. alaaa..mystery gift tuh la.. u alls tunggu je oke.

pasal akaun bank tuh, better bagi akaun maybank la..sebab kat merlimau takde CIMB..hehe.
tapi kalo the winner tuh just memang ade CIMB je, what to do kan. i sanggup meredah jammed pegi bandar Melaka untuk bank in kan duit u alls di CIMB..wah! padahal tempat keje dekat ngan CIMB.alasan tak munasabah la Nurul oii.. ahak!dekat je ngan UiTM tempat Cik Intan kita study.hehe..

oke la u alls.
teruskan jelajah blog i ni oke.
mane tau, tiba2 i nak bagi additional gift ke?
who knows kan?
ahaks!
papai!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥ 
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

41 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

rase mcm nk gve up jer..
kalo sy ngn dy da xde pape. perlu kah teruskan perjuangan?

='(

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

haaa~ betol2..
setuju part
"u alls memang sporting habis la..then i tak nak la bila dah umumkan pemenang, u alls terus tak datang blog i nih..sangat lah menyedihkan kalo begitu.i nak we alls jadi cam besh friend..i dtg blog u alls, u alls dtg blog i..kan besh tuh"

:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

takde pape macam mane tu yunk?
jgn la sedih2 macam ni..kumbang bukan seekor..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'

hmm..tp betul x put?
jgn time ni je dtg cni..dah bis nnt tak dtg..kan2?

fiq said... [Reply Here Bebeh!]

wah, untung nyer saper yg menang contest ni nnt. byk betul hadiah yg cik nurul nk bg ni. hehe...

GreeNrOsE said... [Reply Here Bebeh!]

terjah lg~
hehe!
tetap menjadi follower setia..
^__^
xsabr tul nk tgk gmbar yg dipilih sbgai pemenang..
*wink*

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

kira da break la kot.
ha, tula. nak mncari kumbang bukan senang. bg sy sorang cik nurul!

HONEYBEE A.N JELL said... [Reply Here Bebeh!]

Hi Cik Nurul!
Jangan risau deh.
We're all friends.
And to Pinky Yati, cheer up gurl!
I know it's hard, but then, we're all here! :)

FaiZ said... [Reply Here Bebeh!]

menang ke kalah bukan ukuran..yang penting friendship..hee..btol xcik nurul...?hee

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

yup, besfren sampai bila2..tp kta jarang la dapat online..tp insyaALLAH< akn selalu blogwalking kat blog awak okay..:DD

NaDic said... [Reply Here Bebeh!]

jgn rsau.. slagi ader masa sy akan blog walking.. he~

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, kat mane ek nurul punya shoutbox?

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

nsb bek saya ada dua2 akaun...
cik nurul punya pasal sy bole bg no maybank saya...
hihihi...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

nk komen sikit ttg Pinky Pixie...
cik pinky... walau pe pun terjadi , idup perlu di teruskan...
x moh sedih2...

lyd said... [Reply Here Bebeh!]

huahuahuha..mst bnyk glew gmbr sampai nurul x leh pilih..x per biar lyd cdg kn...ahhaha..ape kate ltk lyd as a winner n cik putput second..yg lain2 misteri gift..adil x..hahahahha

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

bg je ai duet tu
ai tlg bankin kan huahuahua

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wahh. banyak rahsia nya kali ni kan? bila nk terbongkar ni? tak sabar den jadi nya ;Pp

ohh jangan di vote. itu mmg tidak adil sbb yg byk fans lah bakal menang ye dak? hbs lah shag yg ta rmi fans ni >.<

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel

dtg la...~
mana taw ade contest lain ke?? hahaha

sally luvluv said... [Reply Here Bebeh!]

wa sapa erk yg akn mnang. . .
xsabar nk tau. . .

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

wahh! dpt additional gift tu pun jadi la..
hahah~ dah perasan! hihih~

cik nurul orang melaka ke?
hihih~

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul..bagus gak tambah syarat baru..

sebab kalo nak depends kat photo itu konpem xhot!!! haha~

so bit kena berusaha ni nak menang! hihih

Miza Yusof said... [Reply Here Bebeh!]

nurul pilihlah yang terbaik ye. happy judgingd. miza suka part kita macam bestfriend tu. still contact each other :)

NuR 'aQiLaH said... [Reply Here Bebeh!]

kalo wat style vote,

musti x menang T__T

nt dorang plh yg tomey jer wuu ~~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@fiq

hehe..tunggu tau sape la agak nye menang kan?hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

ala yang oi..i pun ada 1 je chenta hati..kalo ade byk, bleh la bg u satu..haha..

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@cik nurul...
saya rase conclusion dr ape yg cik nurul wat nie...
kite sume jd kwn baik...
percayala...(muke pelik...)
betul ke???

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@lyd
mne aci lyd no 1...
lyd bg kite no 1 ea...
lyd amik no 2...
hihihi...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@Saya Adalah 'Cik Putput'
sy sokong cik putput...
lps nie...
selalu2 la jeguk blog each other..
dr sini kite leh tmbah kawan...
sy sebenarnya bru nk jinak2 dlm blog nie...
kwn pun x rmi...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie
cari kumbg senang je...
tp nk cr lelaki sejati & setia...
mmg susah...
boleh di katakan 1 dlm seribu...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Roshazzy Shag ♥
sy pun x ramai fans...

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

@HONEYBEE A.N JELL
btl 2...
frens 4ever...

♥ Roshazzy Shag ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak :
haha same lah kite ye. kempunan lah nk menang klu vote vote ni ;Pp

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

@fiq

yeke?? tapi Lin pun mcm nk give up..
hahaha..
sebab x taw nak komen apa lagi..lalala

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

@GreeNrOsE

x sabar jugak nak taw..
sebab nk ucap tahniah sebab rajin komen..
huhu..
dh x larat dh nie..
hehehe

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak


Lin pun bru blja blog..
x ramai kawan juga :(

♥♥LiSsA♥♥! said... [Reply Here Bebeh!]

weee^__^
kalo u bg i menang u ta yah susah2 ge bank in kat akaun i
coz i study sebelah tempat keje u jerk.ahahaha.
dun worry.kalo i ta menang pun i still ag follow u.bw ur blog everyday okei:):)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™