✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, August 22, 2010

Home » , , , , , » ..:: Yeay! tiada halangan untuk pergi ke gathering itu! ::..

..:: Yeay! tiada halangan untuk pergi ke gathering itu! ::..

Salam Reader's.. ~

u alls. i dah tau duty roster i untuk next week which means esok dah masuk next week gak kan? memang i menantikan duty roster next week nih [23~29Aug].. yeay! i kerja pagi lah!!
because on 28th Aug insyaAllah akan berlangsung satu gathering for blogger.
yupp. untuk sapa-sapa yang tinggal kat area selatan tuh, rajin-rajin kan lah diri u alls utk join this gathering. nih first time i join gathering tau. sebab before this, selalu kan gathering asyik buat dekat area KL je. i kan kerja tak tentu masa. so, since CIK INTAN dah decide nak buat gathering kat Melaka nih, of coz lah i nak join. peluang tuh. hiks!


so, siapa-siapa yang nak lebih mengenali antara satu sama lain, u alls adalah dialu-alukan untuk men'join'kan diri u alls ke gath kali nih. bukan senang tau orang tuh nak organize gath. hiks! time nih la kita nak mengeratkan silaturrahim sesama rakan blogger. betul tak? then bukan senang tau nak jumpa i...hehe.. siapa yang nak jumpa u nurul??perasan lebih sudah.. hiks!

oke la u alls. lagi ramai, lagi bagus kan?
jumpa di sana! =)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

nak pergi juga!. hehe. tp sriyes la nurul, i pemalu.. sob2

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

btl ke sp2 leh join??
walaupun x dijemput??
i x penah join...
klu nk join bole??
email me ye...
byk nk tya nie..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

takpe..i pun pemalu gak..ahakz! :)
pegi tau!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@azieda razak

jom3 pegi azie..
kan i dah invite tuh??
aduish..email i oke utk tny anythings. email ade kat atas tuh.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™