✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Tuesday, September 21, 2010

Home » , , » Arghh! Just forget it!

Arghh! Just forget it!

Salam Reader's!!~

u alls. i dah lupakan segala kisah sedih hidup i yang berlaku lewat malam tadi. siapa tak sedih kalau boyfriend sendiri kena kutuk kaw2 punya? i terasa sangat. ~touching weyh!~ apa orang tu ingat, my chenta hati tu takde perasaan ke? beliau sakit hati, tapi beliau pendam je. i tau tu. bukan i tahu yang beliau seorang yang suka memendam rasa.

arghh!! just forget it. i malas nak ingat benda tu. yang penting, hope orang yang kutuk i tu sedar yang hidup dia dalam dunia ni bukan untuk selamanya. selagi orang tu tak mintak maaf, i takkan senang-senang nak maafkan. u alls, ingat tau. ustazah i pernah cakap, "kalau dosa kita dengan Allah, kita boleh mintak ampun, boleh bertaubat. tapi kalau dosa dengan manusia, selagi takde kemaafan yang dipinta, selagi tu kita akan berdosa". kalau dah sampai padang mahsyar baru nak terhegeh-hegeh mintak maaf, sorry to say la kan. i pun dah lupa agak nya siapa u yang mengumpat mengata tu. i takkan maafkan oke.

u alls. i bukan lah sangat kejam. i cuma nak orang tu sedar yang takde manusia dalam dunia ni yang perfect. i pun tak perfect. i pun banyak buat dosa. tapi i tak suka nak buat orang benci i. seriously i tak nak orang benci i. 

semoga kita sentiasa berada di bawah lindungan yang Maha Esa. i tak nak salahkan sesiapa. sebab i tahu, setiap perbuatan yang baik, akan dibalas baik. dan barangsiapa yang melakukan kejahatan, segeralah bertaubat. agar kita dijauhkan dari neraka jahannam. Na'uzubillah!!~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

ahmad ali said... [Reply Here Bebeh!]

Hai there...this is a nice blog...i like yopur content and hope you have to visit my page back ....wait you soon!
^_^

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

bagus. lupakan je. abaikan mereka itu.

Anonymous said... [Reply Here Bebeh!]

Hamzah Ian, kau boleh pergi sodom dubur anjing dan mati.

Nurulchomel balak awak macam roti tamat tempoh hahahaha!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

thanx makbed..but i tetap nak approve komen diorg..biar semua org nmpk kekurang ajaran mereka tuh!

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

Nurul,

Anonymous is specially created for the unethical person who probably don't know how to express himself / herself in a correct manner. They want to be be outspoken, but tend to be rude. They seem to hate you, but actually they are dying to know you a lot.

Forgive them. It's not their fault by the way. Mak bapak tak ajar tu.

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™