✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 29, 2010

Home » , , , » B.. Jom Kita Bercinta!

B.. Jom Kita Bercinta!

Salam Reader's!!~

hye u alls. actually i kerja malam semalam. so, pagi tadi baru balik. biasa lah, sesekali kena double shift, terus lembik segala saraf badan i nih. huhu. kurang vitamin punya Nurul! hak3!!~

normally, i akan update blog i ni sekurang-kurangnya 2 entry dalam sehari. itu pun i pilih tajuk yang gempak-gempak. baru la traffic tinggi kan?? tapi kan, lately ni, i pelik la. i tengok dekat guest counter yang kaler pink kat sebelah ni, traffic i baru sikit. tapi bila i refer dekat analytics dekat Nuffnang tuh, traffic i tak macam banyak pulak kan? pelik! arghh. biarlah. i dah malas fikir pasal traffic ke mende-mende nih. i tak nak jadi mata duitan dan i nak perbetulkan niat i. i nak blogging kerana hobi. tak nak pasal duit. ada rezeki, ada lah. kalau takde, nampaknya bukan rezeki kita lah kan? betul? lagipun, bukannya i takde kerja tetap. hehe.

ohh. dah termengarut benda lain dah ni. padahal i nak cerita pasal tajuk kat atas tuh. hmm. ehh u alls. pernah tak u alls message dengan boy u alls macam nih..
 "b sayang, jom kita bercinta!"
hiks!!~ kalau ada yang pernah tu, hehe.. kita sama! i selalu message macam tu dengan my chenta hati! mula-mula beliau memang pelik. dah sah-sah la kitorang memang bercinta. gila pe perempuan nih?? tapi i tau, beliau kan selalu layan kan aje perangai i. hak3!!~ apa yang i message, beliau layankan je. time i tengah hangin pun beliau layan kan aje. beliau memang seorang yang tak pernah jemu dengan i. 

even we alls gaduh macam mana pun, beliau tetap akan pujuk i. tapi lately nih, beliau dah semakin tegas. beliau dah malas nak pujuk i bila i merajuk. mungkin beliau busy dengan assignment and tugasan-tugasan kuliah beliau. takpe lah. biar i pujuk hati sendiri. kadang-kadang i tak boleh nak ikut sangat perangai mengada-ngada i nih kan? 


memang lah kadang-kadang i ni over mengada-ngada. tapi standard lah kan? perempuan memang nak diberikan perhatian. dimanja. dan bukan untuk dimarahi. setuju tak semua perempuan?? hiks! tapi i tak nafikan juga, yang lelaki pun nak benda yang sama. tak semua kehendak perempuan mesti dipenuhi. tolak ansur yang penting kan?

u alls. doakan hubungan kami kekal ye. even though banyak dugaan yang perlu kami rintangi, i tetap akan pertahankan hubungan kami sampai hujung nafas i. itu janji i pada diri sendiri. kiranya ada jodoh, doakan kami supaya disatukan. 

dan kepada yang tidak senang dengan hubungan kami, i mintak maaf banyak-banyak. tak semua benda dalam dunia ni yang kita buat, orang suka. begitu juga diri i. tak semua orang suka i. i tahu tu. tapi i insan biasa. dan selalu melakukan banyak salah silap. semoga dilimpahi rahmat ke atas diri i dan diri u alls semua.

dah banyak i menceceh ni. nak stop lah. kalau i rasa nak update, i update ye. u alls. doakan kebahagiaan i ye. dan doakan i jadi cepat matang dan boleh terima kenyataan dengan mudah. Amiinn...

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

Ery Farieha said... [Reply Here Bebeh!]

hakhakhak

penat jugak kadang2 merajuk ni
tp ngada2 gak nak merajuk
huhuhuh

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

makbed sedey ke merajuk ke takde pujuk2 pon. hooooooo.... sedey taww..

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

kes kita sama nurul. bf yatie selalunya kalau yatie merajuk, mesti dia pujuk. tp smtime dia akan tegas. kdang2 mngkin dyorg xnak kita terlalu manja or besar kpala.

tp ade mase sebab dyorg ni ade masalah sendri, tnpa drorg sedar, dia abaikan kite. hehe.. sedey mmg sedey. tp kte pun kne pikir mungkin kite ade salah juga.. huhu.

jgn sedey2 lagi!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

makbed takpe..dah kawen memang cara pujuk dia lain..org belum kawen ni asyik pening kepala je nih..huuhu

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

thanx yatie..
maybe ini dugaan i dalam bercinta..
i hope ini cinta i yg terakhir..
hmm.. (T___T)

ms. juliet said... [Reply Here Bebeh!]

sy suke ayat tu. "b, jom kite bercinta" hahahah.

anyway, saba okay. there will be something worth as a reward bile kite bersabar. :)

Heidi Shafiq said... [Reply Here Bebeh!]

hi nurul.. :)
nak merajuk tu senang je..
nak jadi tabah tu susah tau..
jgn merajuk2 lg ye pasni..
ko patut bersyukur dpt bf yg tabah.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Heidi Shafiq

thanx heidi..
aku tengah cuba utk jd lebih bersyukur..

thanx anyway.. :)

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

walla! senang hati hani! nurul jangan sedih2 lagi oke..ala, gaduh2 tu adatla..merajuk tanda sayang..t kawen jangan lupa jemput okeh..:P

Amni said... [Reply Here Bebeh!]

Kena jadi lebih matang la lepas ni dear...=) nanti nak jadi mak orang plak kan? Hehe... all the best! =)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™