✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, September 5, 2010

Home » , , , » Best nya dapat baby!

Best nya dapat baby!

Salam Reader's~

oke.
merujuk kepada entry yang lepas ini, lepas je habis berbuka puasa dengan office mate i, i terus gerak nak balik kampung. al maklum lah, bukan selalu balik kan?
i cadang nak pergi rumah Kak Eizah, supervisor i yang tengah amek maternity leave tuh. syok betul lah beliau. dah dapat baby dah. at first nak pergi dengan si Baizura, tapi last minute dia cancel. alasan, hujan. i pun nak cancel jugak lah. tapi bila fikir-fikir balik, bila pulak i nak amek choc yang i tempah dari Kak Eizah tuh? so, i teruskan gak la pergi even sorang-sorang. i memang gagah. hiks!

lucky!
i dapat carik umah Kak Eizah tak sampai 5 minute pun. 
yess! dapat tengok baby!

Nur Umairah Qaleesya

sedap betul nama tuh. secomel baby tuh.
kecik je budak nya. berat masa lahir, 2.23kg je.

cute sangat! rasa cam nak geget!

Kak Eizah story lah dekat i macam mana time beliau nak melahirkan tuh.
beliau kata, "SAKIT.....sangat Nurul! Kau jangan tunggu 8 tahun lagi baru nak kahwin. Nanti nafas kau pendek macam Kak Eizah. Kahwin awal-awal, pregnant awal-awal. nanti senang.."

i macam takut plak. dengar cerita beliau masa air ketumban pecah, masa meneran baby tuh, masa kena jahit..aduuihhh..sakit nya terasaaaa!!!

I hanya mampu menjawab, "nak buat macam mane kak, belum sampai seru.."
Beliau gelak je. tapi syok sangat dapat pegang baby Qaleesya.

ringan sangat budak kecik nih..

best nye..bila lah i nak dapat baby pulak??

huhu..question marks!!
credit to my chenta hati.
bila ye b??
hiks! gatal nya!

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

bile lg cik nurul oiiii..hehehe...kawen jgn lupe ajak...leh wat gather kat majlis hanq..heheheh

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

haha..of coz la i kepoh kat semua blogger masa i nak kawen nnt..tp skng lum sampai seru la cik lyd oii..~~

Heidi Shafiq said... [Reply Here Bebeh!]

ko nak anak laki ke pmpn?
nanti aku suh anak aku ngorat anak ko, bleh?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Heidi Shafiq

aq nak anak pompuan! nanti bleh aq pakaikan gaun, tocang2 rambut dia..hiks! cute nye..
err..anak ko ensem ke nak ngorat nak aq??hahah!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™