✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 29, 2010

Home » , » DiGi iPhone 4 Life

DiGi iPhone 4 Life

Salam Reader's!!~

hye u alls! dah sampai masa kita di episod terakhir. di mana entry ini disediakan khas untuk Nuffnang dan DiGi. class gitu! Tajuk entry DiGi iPhone 4 Life. i rasa penjelasan i di episod-episod sebelumnya dah cukup padat kan? oke. untuk sesiapa yang terlepas pandang, u alls boleh semak di sini!!~

oke. memang i harus memiliki iPhone 4 tu tau! functions yang serbaguna tu yang wat i begitu interested sangat tau! kalau lah diberi peluang untuk i guna sehari pun, i sanggup! tapi rugi la. dah alang-alang sehari, baik guna terus kan? hiks!!~

Jom usha gambar yang i edit khas untuk this contest. Limited Edition tau! jangan tenung lama-lama pulak! i kan penyegan! ahaks!!~


So, encik Nuffnang dan DiGi.. tolong lah realisasi kan impian i yang kempunan ini ye!!~


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

ala.. nurull.. camne nak wat kotak pink kaler? pastu kah, gambo muffin tu cam besh je? makbed dok cari image cute2 nihh...

My TeRrIToRy... said... [Reply Here Bebeh!]

Hidup DiGi!!!semoga menang contest :)
dah jadi follower yang ke 300 :)
jgn lupa follow saya balik kay :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

kotak pink yg mane makbed? muffin tu nurul download gmbr cute2..pastu edit guna adobe photoshop..tp kena adjust lah kedudukan shoutbox tuh..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™