✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, September 16, 2010

Home » , » Great! 278th follower was found!

Great! 278th follower was found!

Salam Reader's!!~

hye u alls. dah malam nih.
tapi i tak boleh tido lagi.
macam biasa lah. i bila dah jumpa blog i nih, macam-macam yang i nak renovate.
baru kejap tadi i renovate blog budak nih. pecah kepala i.
huhu. jenuh i edit, copy, paste, undo, search..
pi adobe photoshop, pi photoscape, pi blog sane sini nak dapat kan yang terbaik untuk blog budak tuh. last-last, tu je yang termampu i tolong untuk malam nih. esok-esok la pulak ehh. beliau agak kurang mahir sangat pasal cantek kan blog nih. bersawang-sawang dah blog beliau. tu yang i tolong sikit tuh. hiks! i kan kakak yang baik. huhu. puji diri sendiri!!~

haha..
tu bukan tujuan sebenar i publish entry nih.
try baca title. pasal 278th follower!
wahh. tak sangka sangat yang follower i akan mencecah angka itu.
i memang allergic dengan angka tuh!
sebab tu angka i dibersalinkan dilahirkan.


bagus..bagus..keep in touch ye u alls!
nak hadiah?
join contest yang i anjurkan ni yek!
jangan malu..jangan segan..
i tak makan orang! hiks!!~

oke. click SINI oke.

Photobucket

jangan lupa tau!!
:)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

wow..hehe..selepas tarikh tu kiter semua jumpe kan..kan..kan..hehehe :)

asfz nak join contest tp xreti lah..
hehe...tp hadiah tu sis bagi asfz je lah..ekeke :)

edisi raya asfz (part 3 - jum pergi umah pengantin)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

waduh2 asfz!!
takde2..u kena join jugak!
sis tak kira!!
wajib tuh!!
(edisi paksaan!!)
hahhhaah!!!~~

hamzah ian said... [Reply Here Bebeh!]

wa follower no 1 takde hadiah ke??/ muahahaha

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

haduih..kene pakse yek..
huwaa..xpe2..t asfz karang okeyh..wee :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hamzah ian

ehh??u ke follower i yg first??i rase, i la follower first. sebab i yang follow diri sendiri dulu! hiks!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™