✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 22, 2010

Home » , , » Gua Tahu Itu Siapa Contest

Gua Tahu Itu Siapa Contest

Salam Reader's!!~

hye u alls. untuk entry kali ni, i nak ubah sikit gaya bahasa i. sebab ini contest. dan kali ni, contest ni dianjurkan oleh Hamzah Ian. so, i guna gaya bahasa yang beliau gunakan dalam blog beliau yek! "Lu and Gua"! 

caya lah bro! gua nak join this contest. sebab tiba-tiba gua jadik mata duitan bila lu offer nak bagi duit! gila kaya lu ni bro! arghh! gua nak join! and make sure gua menang ea bro!! oke. korang klik banner bawah ni untuk join contest mamat separa matang nih!


hah!!~ kan gua dah cakap, mamat nih memang separa matang. tengok banner! otromen! kuat lah tu menewaskan musuh. har! har! har! begitu la gaya gelak budak separa matang tuh. oke. sekarang gua nak teruskan sessi menjawab soalan. gua kena main teka teki kot. huih! gila la mamat nih. buat contest sukar. tapi gua nak try gak. har! har! har! try and error. cuba tengok nih!


hah!! tengok tu soalan dia. mencabar minda bukan? kaum kerabat dia, or sapa yang amek gambar nih mesti tau sape kat sebelah beliau tuh. betul tak? oke. gua try ehh. jawapan nya berbunyik begini.

"Gua rasa kat sebelah lu tu adik lu lah. betul tak? adik lu tengah melahap kuih raya. tak silap gua kuih tat nenas kot. har!har!har! sebab gua suka amat kuih tu!"

gua main bantai je jawab. ntah betul ntah tidak. yang penting, even jawapan gua salah pun, gua nak jugak hadiah! tak kira.. har! har! har!

oke lah. lu orang kalau nak join contest mamat separa matang nih, sila layari http://terbangtinggitinggi.com/ ya? oke. gua nak tag tiga orang nih!
done bebeh!!~
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

13 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ Cik Cimi

jwb cimi..jawab..mana tau u bertuah!!
ahahah!!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

i tau makbed syg i..join la makbed..hiks!!~

hamzah ian said... [Reply Here Bebeh!]

noted.. anda salah seorang peserta...

teka je bukan susah pun.. muahahaha

wannurfazrini said... [Reply Here Bebeh!]

ohh yeah goodluck! I pun nak join sbelum tarikh ditutup !

GreeNrOsE said... [Reply Here Bebeh!]

gua doakan lu berjaya~
har har har!!
[berjangkit plak gune 'gua' 'lu']
hehe!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GreeNrOsE

memang si mamat nih suka bwk virus baru!!~
haks!!~

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

gd luck nurul!
pehh, kne men taka teki plak.. hehe

yuyu said... [Reply Here Bebeh!]

si ham ham nih wat contest mmg xnk kasi orang menang la weyh,...haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

thanx yatie!!
tu la pasal..
beliau memang dengki kan buat contest begitu.

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™