✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, September 26, 2010

Home » , , » Kecewa Dengan Nuffnang

Kecewa Dengan Nuffnang

Salam Reader's!!~

hye u alls. i baru balik dari KL petang tadi. rindu betul i dengan blog kechentaan i nih. thanks oke kepada sesiapa yang still keep on viewing my blog even selama tiga hari i tak update blog ni. rasa kecewa sikit la kan sebab bila i check statistic tadi, UV i berkurangan. hmm. takpe lah.
hmm. entah lah. i tak rasa yang blog i boleh pergi jauh.=patah hati=.memang niat i buat blog ni untuk suka-suka. tapi bila dah lama-lama, dah jadi hobi. sehari tak tengok, dah rindu bagai nak gila. dan actually i menaruh harapan kepada blog i untuk boleh pergi jauh. 

tapi bila tengok nuffnang pun buat endah tak endah je dengan blog i, i jadi kecewa teramat sangat. mungkin kah blog i masih terlalu baru untuk mereka? cemburu bila tengok blog rakan-rakan blogger lain dapat buffered earning. tapi, apakan daya. i dah cuba buat yang terbaik.

i harap, blog i akan maju suatu hari nanti. mungkin i akan berhenti blogging sebab terlalu frust. tapi takpe lah. i rela daripada patah hati macam ni!!~ selamat tinggal semua!!~~


p/s: hebat tak lakonan i?keh3!!~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

BEN ASHAARI said... [Reply Here Bebeh!]

sabar .. percayalah ... satu hari pasti dapat .. jgn putus asa.. berblog seperti biasa .. tingkatkan trafik terlebih dahulu .. tak guna dapat BE kalau trafik rendah ...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@BEN ASHAARI

thanx abg ben!!~
makin semangat i nak blogging bila abg ben komen!!

Azura Ani Salaim said... [Reply Here Bebeh!]

betul cakap bro Ben tu, kalau ada BE tapi trafik rendah, pun rugi je, sebab BE tu takkan dapat banyak, kot2 hari ni dapt BE, esok dah jadi ME, sayang tu.. :)

sabar ya dear, jom sama2 blajar dr otai2, rajin2 bertanya, dorang sedia membantu tu, macam bro Ben, sis Dahlia, Uncle, semuanya tak kedekut ilmu :)

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

abg Ben komen.. jelesnya.. =.='

yatie pun ade sketol je be.. wakaka. lg sedey!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

oke la tuh..daripada i..takde langsung..hahah!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™