✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 15, 2010

Home » , , , , , , » Kisah Hari Raya Nurul!!~

Kisah Hari Raya Nurul!!~

Salam Reader's!!~

wokeyh!
i dah balik Melaka! happy sangat dah balik sini. sebab i rindukan blog i. kan kat kampung i takde line internet. huhu. so suffered! sebab i mana boleh dipisahkan dengan blog. sehari tak nampak, bakal mengundang kerinduan berpanjangan ohh. hiks!~

oke. i balik beraya kat kampung pada pagi raya ketiga. akibat terlalu excited. hiks! yelah..kan i dah sedih-sedih malam raya tuh. sekarang i dah oke! i dah puas bercuti selama 4 hari. sungguh malas rasanya nak start balik life sebagai pekerja makan gaji. huk3!!~

nak tengok ke gambar-gambar raya i ke? huhu..alah..i raya biasa-biasa jek. sebab kan i balik dah raya ketiga. so,  dah tak berapa nak meriah lah kan suasana rumah i sebab pakcik makcik dah ramai yang dah balik. oke. atas sebab-sebab i kan kerja malam before i balik kampung tuh, so i jadik ting~tong bila sampai kampung. tapi adik-adik i paksa i bangun gak. diorang paksa i pergi beraya. sebab diorang semua tak pergi beraya mana-mana lagi sebab tunggu i balik. hiks! i kan VViP!!~

oke. enjoy gambar-gambar yek. kang letih plak asyik baca i entry bebelan i nih. oke.. scroll now!!~

cun tak? bergaya dengan kereta kechentaan dulu!~

my siblings. yang lagi dua takde. 

awek cun! tak boleh blah..!!~~

ni adik i yang kat UiTM tuh. tiba-tiba pakai spek putih.

ni adik i yang tengah dok tanam anggur kat rumah. hope beliau cepat-cepat dapat kerja. boleh belanja i!!~


sikit je gambar yang i letak dalam blog nih. nak tengok banyak lagi, pi jenguk facebook i oke! add la sekali kalau minat! hiks!!~ 

i memang penat gila sebenarnya nih. mana tak nya, petang tadi i pergi teman adik i yang tak bekerja nih pergi interview kat MITC..ala, kat tempat bowling tuh. so, sekarang nih dia ada la dengan i nih. u alls pegi la jenguk-jenguk blog beliau ye! click SINI!!~

ohh. lupa pulak nak tampal gambar masa i pergi beraya umah bakal ibu mertua ku. ahaks!! sungguh tidak ayu ye u alls. tah apa-apa tah muka i. sila scroll lagik untuk menatap wajah kesayangan hamba. uweeekk!!~~


yang ni depan umah bakal adik ipar i. hiks!!~

hahahaha!!~ tal boleh blah kan gambar-gambar di atas tuh? takpe-takpe. raya tahun depan, u alls tengok perubahan bentuk fizikal kami oke? hiks!!~

oke la u alls. penat dah melalut dan mengarut nih. u alls tengok blog i ada perubahan tak?? hiks!!~ mestilah ada. bukan Nurul lah tuh kalau tidak ada apa-apa perubahan. i kan malas rajin. peh! rajin ke?? header i tukar lagi. sebab dah lepas raya kan? even baru hari raya keenam. 



lagu pun i dah tukar. oke. i remind u alls lagi sekali tau. kalau nak request code lagu, just email me oke. nurul.purplechumel@gmail.com atau pun datang SINI then drop by your request in the comment box.

Photobucket

then one more thing yang i nak remind u alls nih. pasal mende nih. u alls jangan buat-buat lupa oke. siapa-siapa yang belum join tuh, why not lepas beraya tuh, pegi rajin-rajin kan diri untuk buat essay. kan? kan? hiks!!~ ada hadiah besh yang i nak bagi nih! click SINI oke!

Photobucket

oke lah u alls. i hope, lepas sebulan kita berpuasa nih, u alls tak lupa ye untuk menziarahi blog i yang comot nih. kedatangan u alls adalah teramat dialu-alukan. esok i kerja middle shift. syok! boleh masuk lambat sikit. lama lah sikit i tido. huhu. nanti kalau i tak busy, i update lagi yek! papai!!~

Photobucket
Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

hehe..header dah siap dari sebelum raya lagi..tinggal tukar jek..hihihi!!~~ :)

u pun rajin jugak!!~
:)

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

you look younger than your sister ;)

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

aipsss, berkepit je. jeles i taw. huhu..

nurul, ade keje kosong ke kat c tu.. teeheee.. nak terjah juga.. kekeke

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Siapa Lin??

ehh..yeke?
alamak!! malu i!
kembang semangkuk dah nih!!
hehe.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

ala..jgn la jeles2 yatie..hik3!!
ha'ah..interview kat MITC tuh semalam ngan hari ni..byk jwatan..adik i tengok kat paper metro tadi.

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™