✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, September 19, 2010

Home » , , , » Melancong ke rumah Intanurulfateha

Melancong ke rumah Intanurulfateha

Salam Reader's!!~

hye u alls. macam dah lama sangat je i tak update ini blog. huishh!!~ almaklumlah, semalam i kerja afternoon shift, pastu dah sah-sah la i kena balik pukul 11 malam. pastu pulak, supervisor i yang terbaik tuh ajak i pergi makan-makan dekat rumah Assistant Manager i dekat Bukit Katil. arghh.. nak tak nak kena pergi jugak. so, dah lepas makan dengan kenyang nya tuh, i terus balik. tiba rumah pukul 1.45 pagi. then esok nya i kerja pagi pulak. tu yang takde masa nak update tuh. 

actually i kerja afternoon shift hari ni, tapi ini budak sudah selalu call and sms i pasal plan we alls nak pergi rumah intan. so, i decide tukar shift dengan Cda. lagipun i tengok duty roster minggu depan, memang i kerja pagi pun. so, takde masalah la.

i habis kerja dalam pukul 3.40 petang. boss i la punya pasal. tak pasal-pasal nak buat training. huhhh.. so, i terus pecut pergi depan hotel straits meridian sebab dah janji dengan budak ni, budak ni and budak ni yang we alls akan jumpa kat situ.

so, sampai-sampai je we alls decide nak pergi satu kereta je. sebab ramai yang cancel last minute. huhu. kalau lagi ramai kan lagi seronok. so, pergi hantar kereta i balik rumah dulu, pastu baru we alls mulakan perjalanan. huhu. tak guna story banyak-banyak kan? biar kenangan ini we alls abadi kan dalam gambar-gambar ini sahaja. huhu..!!~

pengembaraan bermula!!~

mintak ampun heidi, muka u boleh diterima separuh sahaja. hak3!!~
u snap gambar tak center la sara..hahah!!~
ni masa dalam perjalanan nak ke rumah intanurulfateha.
every traffic light yang merah, we alls amek kesempatan snap gambar. gilax!!

aweks cun [plus] chumel-chumel belaka. keh3!!~


time for eat!! hahaaha!!~

we alls!!~

dapat jugak i jumpa dengan makcik esah. best sangat!! thanx makcik!! sebab masak makanan yang sedap-sedap belaka!! kenyang we alls semua..hik3!!~ buleh we alls datang lagi??hahaha!!~ tak sogan punya nurul!

Anyway, thanks sangat-sangat kepada Cik Intan Nurulfateha sebab meng 'invite' we alls datang ke rumah. memang teruja sangat tengok rumah beliau. cantik oke! siap sempat lagi we alls main buaian. hak3!!~ nanti-nanti kalau ada time free, we alls akan datang terjah lagi. buleh ker?? 

Kepada heidi, thanks sebab jadik driver tegar tadi. bagus nya beliau driving non-stop from KL - MELAKA - MUAR - MELAKA. mesti beliau sangat penat [plus] letih gila. for fyka, kalau u ada lagi besh tau! u pun sama asfz! cancel last minute. cubit kang! hik3!!~ kalau u yang comel ni ade pun mesti riuh rumah intan. hmm. u alls. kalau ada gath lagi, jangan lupa invite i oke. kalau tak, i gigit kuat-kuat! haha.. DONE!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

17 Chumel(s) comment ヅ:

♥ Xett Hereen ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

JELESnya xpat ekot!!
sob sob sobbbb!!!

tapi xpe, ade "u yg comel" mbuatkan kite rase nak kiss666666 dahi nurul.

hahahahakk!!!

sowie xpat ekot.

sob sob sobbb~~

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

sangat jeles!! grrr~
hehe..jangan la cubit asfz..kak nurul chomel kan :)
hahaha~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥ Xett Hereen ♥

hak3!!~
nvr mind dear!!~
next time kita gath same2 lagi oke!!~

;)

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurul chumel

haiyakk...larikk!!
xmo..xmo..xmo!!
hehehe :)

erk, sis..password tu xyah lah..i malu..hakhakhak :D

.s.o.f.i.a. said... [Reply Here Bebeh!]

sumpah jeles tengok korang dapat beraya sesama bloggers...... nak jugak!!!!!!!!!!!

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

tenks tau datang rumah i yg jauhhhhhhhhhhhhhhhhh tuh
hakhakhak

luv ya~

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said... [Reply Here Bebeh!]

wow..beshnyer..g braye umah blogger terhebat...hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@.s.o.f.i.a.

nk gak jom ar!!
hiks!!
ala, we alls kenal pun masa gath blogger melaka..hehe..sebab tu senang jumpa. u org mana?buleh gath same2 pasni..heheh!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

tak jauh pun dear!!~
heidi yg rase jauh sebab dia drive dari KL..haha..

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

hebat celah mane
hebat melalak jer
huahuahua~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

u hebat la intan..
u je yg tak realize..
huhu..!!~

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

adess..
kejap nak cubit..
ni nak geget plak..
nages la camni..huwaaa :'(

hekhekhek~ :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

cepat nanges!
haha!!
i kejam!!~~
huahahaha!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™