✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, September 1, 2010

Home » , , , , » ..:: Perhatian Kepada Semua Pemenang My Contest! ::..

..:: Perhatian Kepada Semua Pemenang My Contest! ::..

Salam Reader's..~

oke.
u alls. i just nak inform yang hadiah u alls semua i dah post. 
tunggu jelah bila hadiah tuh akan sampai.
mesti u alls akan tergelak besar tengok mystery gift i.
tolong jangan marah i tau sebab i tak janji hadiah yang specific kan?
hihihi..
tunggu jela ye..

oke.
untuk Eda ngan Lin, u alls pegi la check u alls punya akaun CIMB..
ahaksz..! 
sesungguhnya i memang malas nak menapak pergi bank.
so, ni je cara terbaik.
ahakz!
CIMB clicks lahh...

yang ni Eda punya transfer statement.

then yang ini Lin punya transfer statement.

oke. hope u alls berpuas hati dengan hadiah-hadiah yang i bagi.
and hope u alls tak boring datang my blog oke.
maybe next time terbuka kembali hati i untuk buat contest lagi?
amacam??
ahakzz!! ;)

♥NuruLchumeL prOductiOns♥
 

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

edaolala said... [Reply Here Bebeh!]

thanks dear :D sure i takkan lupa p kat belog u ok ;D haaa buat contest cepat2 i nak masuk lagi heheheh :D

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

woah, syoknya dyorg dpt wet raye.. hehe.

nnti buat cntest jgn lupe jmpot i.. =p

DiAhaNi ApAnDi said... [Reply Here Bebeh!]

nurul, i baruk berkesempatan nak online..berblogging...nak cuti raya raya ni, lecturer potong stim je! bagi test banyak2, quiz lagi..hoho..pening2.,:D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@edaolala

hahaah..next year i buat lagi ye yunk...hehe..~

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

thanks nurul..
sorry lambat respond..hehehe..
bz

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™