✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, September 23, 2010

Home » , » Tabiat Lucah Yang Menjadi Tontonan Umum

Tabiat Lucah Yang Menjadi Tontonan Umum

Salam Reader's!!~

hye u alls. uit! semenjak dua menjak ni kan, bila time i blog walking kan, selalu je terbaca benda lucah. bukan i yang sengaja nak search pasal benda tu ye. i terserempak je. pegi website ni, lucah. pegi website ni, pasal porn star. kadang-kadang saja-saja tengok video lagu yang kat You Tube tu pun boleh tersangkut dengan perkataan lucah. astaga!!~

i kan selalu online. kalau boleh, i nak sentiasa online. tapi macam takde kerja lain pulak dah kan? so, macam-macam benda i jumpa bila i di alam maya nih. hah!! nah! ada satu cartoon yang i jumpa. lucah! hak3!!~



gila! hak3!!~ tapi memang betul la u alls. ramai yang melayari internet ni banyak search pasal benda lucah. u alls cuba tengok keyword dekat nuffnang. ni dekat blog i je. belum blog blogger lain lagi nih. tengok nih!


susah nak faham. kenapa kena cari keyword tu dalam internet? tak faham. tapi sebab tu jugak traffic melonjak kan??! renung-renungkan lah..~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

hahaaha.... makbed pun nak wat gak... hihi

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

kena buat kelas mari melucah la..hamzah ian boleh jadik tutor nya!!~
hahaha!!~

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Reply Here Bebeh!]

yeke...ish2...nasib baik kat keyword lyd x der...kalo x mau pengsan dibuatnyer...bapak ku bwk parang bg pancung nnt..hehehheh

sbr yer yunk..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD

haha!!
tau takpe..sumpah mati gua kena parang bapak lu..kih3!!~

+budak gem0k+ said... [Reply Here Bebeh!]

jiwa sakit atau sakit jiwa?hekss...

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

da bjangkit dr hamzah ian.. harhar

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™