✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, October 7, 2010

Home » , , , , » # 01 Cash Out ( Nuffnang )

# 01 Cash Out ( Nuffnang )

Salam Reader's!!~

hye u alls. wahh. hari ni hatiku gumbira sekali! actually i baru je balik kerja nih. semalam masa i masuk kerja, i dapat dua benda. dua-dua benda yang menggembirakan i. salah satu nya adalah pay slip i untuk gaji bulan September. ohh. padahal gaji dah lama dah masuk. 



then benda kedua yang membuatkan i tersenyum lebar adalah bila i dapat surat cinta dari Nuffnang. thanks so much wahai encik Nuffnang yang baik hati. i cash out akhir bulan August hari tu. dan penantian i sudah pun berakhir semalam. happy sangat!


happy nya hati i Tuhan je yang tahu. mana tak nya, ni my first time i cash out kan duit nuffnang setelah empat bulan i aktif berblog. actually blog ni memang dah lama. dah nak masuk birthday yang ke setahun dah pun. tapi i aktif blog ni baru je lebih kurang empat bulan.


Even though amount yang i cash out ni sangat sedikit berbanding dengan amount yang u alls cash out. tapi i tetap happy jugak. sebab segala usaha i untuk memeriahkan blog i sendiri akhirnya terbalas. kalau u alls pun, mesti excited jugak kan masa first time dapat cash out dulu-dulu kan? hiks!!~ macam i lah.. :')


dan masa on the way balik tadi, i singgah bank sekejap. i bank in terus dalam bank i. tambah la sikit duit i kat dalam bank tu. boleh lah i simpan untuk buat belanja holiday i nanti. hehe. kalau u alls, u alls buat apa dengan duit tu? hmm. kepoh ar Nurul nih. bukan banyak sangat pun. hehe. kena tanya pada yang pakar nih. "Intan, u selalu buat apa dengan duit nuffnang yang selalu u dapat tuh?".. :)

oke. lepas ni i nak simpan duit tu biar sampai beratus-ratus baru i nak cash out. kalau i tahan nafsu, i nak biarkan sampai dua ribu lebih lah. baru berbaloi sikit nak cash out kan? tapi kena tunggu lama sikit la. sabar. sabar. hehe. 



tengok muka happy i malam tadi. segar bugar. tak ngantuk pun. sebab dah happy kan. macam apa je. hehe. padahal eye bag dah menimbulkan dirinya tuh. oke lah. i nak tidur dengan perasaan aman dan tenteram nih. selamat malam semua. ehh. selamat pagi u alls. selamat malam Nurul! :')

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

14 Chumel(s) comment ヅ:

Sharifah Nurul Shahirah said... [Reply Here Bebeh!]

tahniah untuk tuan belog.
saya BE pun tak pernah dapat

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

ape lagi nurul. jom mekdi.. hakhak.. thniah. yatie pun x cecah limaploh hengget lagi.. haha. xde hrapan.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@kata kila

meh2..i bagi seploh coki2 nak? haha..!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

tapi yatie dah ada byk follower. traffic banyak. BE dah banyak. jap lagi dapat lah tu.. :')

Asyraf Hamasaki said... [Reply Here Bebeh!]

best best best hhehe
takder chbox pun kat sini

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Asyraf Hamasaki

ade la..chat box keluat lambat sikit..
kat sebelah kiri..klik dekat gambar muffin comel tuh..tunggu lagu lekuar dulu oke.

Amni said... [Reply Here Bebeh!]

saya nak jugak.. tapi tak reti pe benda la nuffnang tu.. hoho.. gaji tak masuk lagi meh untuk september.. haih... pe la nasib ku.. huhu

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™