✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, October 6, 2010

Home » , , , , » Aku Terharu. Terima Kasih Sayang!

Aku Terharu. Terima Kasih Sayang!

Salam Reader's!!~

terharu oke bila seorang yang belum pernah kita jumpa sangat appreciate dengan apa yang kita lakukan, thanks banyak-banyak makbed. terharu sangat makbed sanggup buat entry pasal i. i admit yang semua kata-kata makbed tu banyak yang betul. 

sebagai seorang insan, kita tak lepas dari membuat salah dan silap. biar lah orang lain nak kata apa. yang penting, hati kita, kita seorang je yang tahu. kepada makbed, thanks banyak-banyak sebab terlalu memahami Nurul. even though kita tak pernah berjumpa langsung, tapi ini lah kuasa blog. thanks a lot.

kepada semua yang komen dan ambil berat tentang i, i ucapkan jutaan terima kasih sebab u alls sudi memahami naluri kewanitaan i nih. kalau tak wanita yang faham wanita, siapa lagi kan? hmm. thanks juga untuk pengunjung tetap blog i nih. even tak ramai, tapi i tahu, ramai juga yang selalu datang kan? thanks a lot.

Nurul janji Nurul akan sentiasa tabah menghadapi dugaan Nya. InsyaAllah.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

yup, hani selalu datang jenguk blog nurul..cuma hani tak sempat tinggal jejak je..sorry okeh nurul..nurul jangan sedih2 lagi..cheer up!:D

suzie rahman said... [Reply Here Bebeh!]

alolo nurul..sgt2 sweet kamo ni.so jgn sedih2 taw..kwn2 blog der ni.ats bwh blkg tp kiri knn sokong u. ihi over lk i.

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™