Friday, October 22, 2010

Home » » All About The Lyrics!

All About The Lyrics!

Salam Readers!!~

Hye u alls. 
I ada tambah lagi satu tab untuk ruangan 'Lyrics'
So, I nak prepare satu page yang ada semua koleksi lirik lagu yang I dah pernah published. So, nampak tersusun sikit kan blog ni. takde lah bersepah sangat.
hiks!~ insyaAllah kalau I rajin, I akan update satu lagi tab untuk music pulak. 
disebabkan blog I ni personal blog, so macam-macam entry I dah published.
So, untuk elakkan dari bersepah, I fit kan kepada ruangan tab. supaya senang u alls semua nak review balik entry I yang dah lama-lama tu kan?

oke. nanti u alls just click saja link kat bawah ni ye untuk refer lyrics.


p/s: will be update time to time..
mmmuaaahss!!! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

nak lirik dalali - disaat aku mencintaimu :D

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

uik?
lagu ape tu?
tak pernah dengar pun.
but never mind.
i will search for u dear!

Anna Boleyn said... [Reply Here Bebeh!]

hehe nampak tersusun sikt ye dak kalau dah buat tab ni.anna pon nak baut. tapi tak de masa lagi. eh kita suka lagu yang last sekali tu. hehe

p/s :hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest!

ctzara's said... [Reply Here Bebeh!]

dear.. nk tya,lgu background awk skunk ap yer?? kte ske..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ctzara's

ohh. lagu peterpan. - buat aku tersenyum.

ZieShop said... [Reply Here Bebeh!]

salam..dear cam mana nak buat tab lirik lagu cam u nie..

ZieShop said... [Reply Here Bebeh!]

dear cam mana saya nak buat tab lirik cam u..dan macam mana nk buat bila org klik tab kita terus kuar apa yg ada dlm tab tu..tlg ajar saya

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ZieShop

tab lirik? u check dekat tab tutorial. i rasa i dah buat tuto.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™