✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Wednesday, October 6, 2010

Home » , , » Cantik Tak Header Baru Saya?

Cantik Tak Header Baru Saya?

Salam Reader's!!~

hye u alls. i ni macam tak tido kan? malam kang kena kerja lagi. siang hari bukan nak tido. sayang blog punya pasal. i tukar header lagi. padahal semalam baru tukar header. cis. yang semalam tu macam ada something wrong la plak bila pandang banyak-banyak kali. huhu. kali ni i buat header chumel pulak. gambar cartoon cute. 

kalau nak di bilang, dah banyak dah header yang i guna. selalu tukar-tukar. nampak boring sikit tukar. peduli hape orang nak cakap. siapa tak suka boleh pegi tengok blog orang lain oke. hahah. nurul emo. jom tengok headers baru i.


so cute kan? simple dan bersahaja. ayat kecik kat bawah tu memang makan dalam. i kan pencinta tegar, so of coz lah i will fight for what i love. macam blog ni. i akan fight habis-habisan punya untuk cantikkan blog i yang tak senonoh nih. mula-mula buat blog dulu, masyaAllah. messy gila. i kan tak tahu apa-apa. so i banyak belajar dari otai-otai blog. kan macam-macam tutorial yang ada. try and error. jangan takut mencuba. itu prinsip i. 

then kalau u alls nak tahu, i teramat lah buta IT. i tak tahu nak design benda cantik-cantik. kaku gila. tah la. maybe i ni memang dilahirkan sebagai insan yang tak kreatif kot. tapi i kata i nak, memang i cuba sedaya upaya untuk capai benda yang i nak tu.

ehh Nurul. apa yang u mengarut panjang-panjang nih? kan nak taip sikit jek. termelalut pulak. emm. kalau u alls nak mintak i tolong design kan header u alls, boleh je. email i oke. jangan segan. jangan malu. tak tau, tanya. tu je prinsip yang kita kena follow. huih. dah macam cikgu pulak dah. oke dear!!~ papai!!~ :')

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

Sara Mysara said... [Reply Here Bebeh!]

cantik....jelesnye...ajar kita...=)

ikin hamdan said... [Reply Here Bebeh!]

comel nye header baru... ^^ actually nurul wat gune sftware ape eh ....?

Mish Zhara said... [Reply Here Bebeh!]

header bru cute dan smrt.. :)
dear.. bla nk msg i ni.. hehehe

Sharifah Nurul Shahirah said... [Reply Here Bebeh!]

cantik la sis nurul, pakai photoshop ek?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Sharifah Nurul Shahirah

yup..
betul tu dik..
sis pakai photoshop jek..
:')

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Mish Zhara

oke.
i dah msg u..
nape? nak bg hadiah kat i ye??
:')

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ikin hamdan

i guna software adobe photoshop je..
:')

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™