Wednesday, October 13, 2010

Home » , » dot blogspot dot com VS dot com

dot blogspot dot com VS dot com

Salam Reader's!!~

hye u alls. hmm. hari ni i bangun tidur dengan gembira. buka mata je, buat-buat muka comel, terus pergi gosok gigi. hmm. cantik i hari ni. perasan. wah. semalam i mimpi indah. best nya.. :)

oke. as usual, pagi-pagi lagi i mesti pergi blogwalking ke blog member-member yang datang singgah ke blog i. siapa tak singgah memang rugi, sebab kadang-kadang i terlepas pandang. maklumlah, berpuluh-puluh ribu blog yang ada, takkan i nak pegi jenguk semua nya kan?

hmm. pagi tadi kan, suddenly i terfikir nak beli domain pulak. tapi i ni kan budak baru nak belajar. mana layak lagi kan? but sometimes i had a bit of jealousy la dengan blog yang dah ada domain sendiri. nak jugak ada domain sendiri. baru lah macam cun je nama site i.
tapi bila fikir-fikir balik, betul ke i dah sedia ni? i masih baru kot. masih banyak yang perlu dipelajari. baru nak belajar bertatih. kalau macam blog abang ben, kak dahlia, redmummy, kancil biru, eyriqazz, sumijelly, melromeo, syahirulbeautiful nara..tu semua nama-nama besar tu. tak setanding dengan blog i comot dengan warna pink di sana sini. huh.

tapi takpe. maybe suatu hari nanti, blog i akan digilai macam blog-blog they alls tu? mana lah tau kan? apa-apa pun, u alls doakan lah blog i sentiasa mendapat tempat di hati reader's dan blogger. 

"may dreams come true.. InsyaAllah.."
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

3 Chumel(s) comment ヅ:

Kuman Chaos said... [Reply Here Bebeh!]

jump jer terus buat .com
kalau bukan sekarang bila lagi.. and kalau tak salah blog cikgudahlia.com ada buat domain giveaway.. haa try try..
kuman "Buang bayi.." Entry

ZACK ENTRY said... [Reply Here Bebeh!]

tak kisah sama ada guna dot com atau blogspot dot com..yang penting kene update blog..

papepon, semoga berjaya..=)


latest entry Aku tak suka naik bas perjalanan jauh

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™