Saturday, October 23, 2010

Home » » Foot Detox - Jatuh Cinta Lagi

Foot Detox - Jatuh Cinta Lagi

Salam Reader's!!~

hye u alls. uik?? Nurul jatuh cinta lagi? wow! siapakah gerang yang bertuah tu? hiks!!~ tak boleh blah la Nurul ni! memang nak kena pelempang. 

actually i dah jatuh cinta dengan product "foot detox" tu. and i decide nak beli. i dah dapat dealer yang jual dengan harga yang murah. wow! syok la macam tu! nanti i try dulu. kalau berkesan, i buat testimonial kat sini ye. u alls tengok kesan penggunaan product tu. 

hiks! yang paling best, tak payah kos-kos penghantaran ni. kalau yang stay sekitar area Melaka, dealer tu sendiri akan datang hantar barang u alls tu. memang berbaloi-baloi la kan? bukan mahal pun. pastu penghantaran free. siapa tak nak kan?


i tertarik nak guna product tu sebab kerja i memerlukan i berdiri dalam jangkamasa yang lama. 8 jam. lama kot! then i rasa badan i selalu lemah. banyak toksin dalam badan ni bahaya tau u alls. come. i share with u alls kebaikan menggunakan detox ni ye.

BAIK UNTUK :

- Sakit kepala, migrain atau otak kabut
- Sakit belakang, nyeri punggung
- Kegemukan
- Kelelahan, kurangnya tenaga
- Depressiona
- Kembung atau pencernaan tertekan
- Bersama pembengkakan atau nyeri
- Air retensi
- Arthritis
- Diabetes
- Heart masalah
- Kanker
- Berkepanjangan penggunaan ubat
- Hubungi dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
- Psoriasis
- Rapuh rambut atau kuku
- Sembelit
- Bad breath

so, kepada sesiapa yang berminat, i boleh recommend kan u alls untuk membeli lah ye. kalau berminat, sila lah klik HERE untuk maklumat lanjut. done!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Amirrah Zawani said... [Reply Here Bebeh!]

bestkan guna benda ni..
rasa macam sihat je lepas tgk semua toksin keluar dari kaki.. ehehe!!!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Amirrah Zawani

hmm..
tau tkpe..
pernah pakai dulu..
tapi yg mahal..
tak mampu dah nak beli..
ni dapat yg murah, i hope, oke!

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

chenta hati i pon jual foot detox patch ni~
anyway ada 2 jenis yg rina pakai.. gold n yang biasa..

n now, im dealer untuk detox patch juga..
=)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Reena Tan

wah..yeke cik reena?
bleh la order?
berkesan tak?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

yeke?
wah..sekarang mmg tengah addicted ngan benda ni..nak sihat punya pasal.. hiks!

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

bleh2 nak order..
mlm ni baru nk buat entry untuk detox patch ni..

setakat ni berkesan la..
rina pakai yang gold tu..

detox gold untuk slimming..
[bleh thn la.. turun gak berat sket..+selera mkn turun sket]

dulu rina kuat migraine+saket pale, now da kurang..
=)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Reena Tan

yeke?
ape bezanya gold dgn biasa..
nk slimming gak..hehe..
harga nya pulak?

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

yg gold tu ada 2 kesan..
buang toksin+slimming patch..

view la entry rina about foot patch ni..
[da complete with harga semua]

http://greenrose1213.blogspot.com/2010/10/detox-foot-patch-mari-lihat.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™