✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, October 9, 2010

Home » , , , , , » Friends Make Me Smile - part 1

Friends Make Me Smile - part 1

Salam Reader's!!~

hye u alls. actually malas nak taip entry. tapi sayang blog punya pasal, i rela sayang. hahah. u alls tahu kan, semalam i cuti. balik dari kerja malam terus membuta sampai pukul 3 petang. i dah memang planning nak pergi keluar shopping pagi tu. kira dah niat lah kan. i tak kira. keluar sorang pun sorang lah. janji i dapat beli apa yang i nak. nak tunggu my chenta hati i tu balik sini, memang lama lagi lah kan? kasut kerja i tu dah rabak. takkan nak tunggu kaki i dah termasuk air baru nak pegi beli kasut kan?

oke. i bangun tido pukul 3 petang. memang lapar gila lah kan time tu. terus i jamah makanan sikit. i text dekat sorang budak trainee hotel i tu, Si Diyana. i ajak dia teman i pegi shopping. then dia pun agree.

i terus mandi-mandi. gosok gigi semua bagai. terus bersiap-siap. baju pun pakai ala kadar je. mekap pun tak. hahah. amek apa yang patut. capai kunci kereta, lepas tu i terus gerak. kira-kira jam 3.45 petang. i drive tak laju. 80 km/j je. rilex je. sampai area hotel dalam pukul 4.20 petang. tu dah siap isi minyak bagai lah kan.

oke. lepas tu we alls pun gerak pegi Mahkota Parade. actually i ni tak lah selalu sangat pegi jalan-jalan hangout nih. kan sekarang i dah kerja. so, masa membataskan segalanya lah. nak jalan-jalan pun time ada member ajak or time keluar dating ngan my bobo je. hiks!~ *bobo adalah panggilan manja i untuk my chenta hati ye. harap maklum* tapi kalau keluar pegi karaoke tu selalu lah. sebab i ni kaki karaoke. pantang ada member ajak, i mesti pergi. tu yang bobo i marah sangat tu, duit cepat habis..ngee..jangan marah ye sayang..~

firstly, i pergi CIMB bank. withdraw duit beberapa ringgit. cheh. pastu terus pegi SUMMIT. i sekarang prefer  beli kasut dekat SUMMIT je. sebab i berkenan ngan kasut-kasut kat sana. lawa-lawa. pastu ada size i plak tu. hehe. i beli kasut tak sampai 10 minutes ye kawan-kawan. lepas tu i sempat sign up membership SUMMIT lagi tau. 



next time, bila i nak beli kasut kat SUMMIT, bila bawak this card, automatically i akan dapat less 10% off. huih. lepas tu, ada voucher free lagi tu dia bagi. then masa bulan birthday i, kalau beli kasut kat sini, boleh dapat 30% off. wah. makin banyak la collection kasut i nanti. hiks! jangan marah ye sayang. nanti nak pergi beli kasut dekat SUMMIT, ajak lah i. nanti boleh dapat discount. hahah.

oke. lepas tu we alls pergi shopping dekat Watson pulak. i beli facial foam cleanser je dengan ubat gigi. tapi lama gak kat situ. memilih je dah setengah jam. biasa lah, perempuan. nasib baik bobo i penyabar kan? kalau pergi shopping, beliau memang sabar menanti. heheh.

after that, we alls pergi karaoke kejap. nyanyi kejap je. pastu dah penat. si Diyana ni boleh tahan jugak suara dia. boleh lah kita berduet lagi ye sayang? hahah. 

oke. penat dah taip. to be continued oke. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™