✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, October 9, 2010

Home » , , , , » Friends Make Me Smile - part 2

Friends Make Me Smile - part 2

Salam Reader's!!~

hye u alls. oke now kita sambung cerita pulak oke. setelah puas melalak, i pun dah decide nak balik lah kan. sementara tu singgah KFC kejap. si Diyana ni lapar lah pulak. bagi lah dia melantak. i kenyang lagi kot. dah makan kat rumah sebelum keluar tadi. cis. boleh caye ke Nurul tak lapar? hehe.


actually i nak join gak si Diyana tu melantak. tapi, tiba-tiba i dapat call. "Intanurulfateha" hmm? i answer that call. haha. beliau ajak hangout. wow. i like. lagipun, kalau i balik awal-awal pun bukan i buat apa pun kat rumah. oke. i boleh je. haha.

lepas dah teman si Diyana tu melantak, i hantar dia balik hotel. boyfriend dia yang setia menanti tu yang hantar dia balik rumah. i pulak terus pergi rumah Intan. hmm. sempat jugak lah i tengok cruise lalu lalang depan rumah beliau tu. cantik sangat pemandangan waktu malam dekat rumah beliau. rumah beliau pun nampak nostalgia sangat. nostalgia? hahaha. whatever laa.


ni adalah satu di antara tempat yang i suka. fountain. suka sangat. warna warni. hehe. sempat pulak snap gambar masa tunggu Intan bersiap. thanks to Ana sebab sudi tolong snap kan this picture. love this picture. even gelap dan kabur-kabur. heheh.

we alls pergi makan dekat sebuah restoran yang indah. ceh! indah ke. huih. teringat betul lah peristiwa fish and chip dan wanita bertudung merah. sakit hati Tuhan je yang tahu. takpe-takpe. nasib baik air teh 'O' laici i sedap. hmm. yummy!


oke. kami makan dengan gembira. haha. gembira. kelakar tengok ana bersama hotdog nya. hiks!!~ comel sangat. takpe-takpe. janji kenyang. :)

oke. to be continued. nanti sambung cerita lagi ye. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™