✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, October 9, 2010

Home » , , , » Friends Make Me Smile - part 3

Friends Make Me Smile - part 3

Salam Reader's!!~

hye u alls. actually i dah nak bersiap untuk berjuang ni. wah. berjuang pekebenda nya? nak pegi kerja lah. tapi i sempat lagi buat satu lagi part untuk entry "Friends Make Me Smile"..memang i sentiasa tersenyum je bila teringat kenangan semalam. hahah. macam apa je. oke. jom sambung cerita.

oke. lepas je we alls habis makan, we alls terus lah pergi bayar dekat kaunter. i sempat pulak buat complain dengan abang yang jaga kaunter tuh. haha. pasal apa lagi kalau bukan pasal wanita bertudung merah itu. hahah. tak boleh blah betul muka dia. buat i geram. cis.

then, we alls decide nak pergi dataran MBMB. sampai-sampai situ je ada macam banyak booths. siap ada bas dua tingkat lagi. entah ada event apa pun i tak tahu lah. matlamat UTAMA we alls just saja-saja nak lepak-lepak sambil posing-posing je kat situ. sekali ramai orang lah pulak. takpe. we alls redah jugak. 

i suka suasana malam dekat dataran MBMB tu. banyak lampu-lampu. ada fountain cantik-cantik. memang cun. tiba-tiba i teringat kenangan masa i dating dengan bobo i kat situ. malam tu we alls lepak dua orang je. bercerita pasal kisah silam. i siap nangis-nangis depan beliau. tapi beliau tetap maafkan i. sebab beliau kata, itu kesilapan i dalam cinta yang lepas. sebab i jumpa dengan orang yang salah. dan beliau kata lagi, "b harap, b dapat bahagia kan sayang dan bakal jadi orang yang betul itu..". wah nostalgia nya. touching pulak tiba-tiba.


hahah. i tergelak sendiri bila teringatkan kisah disebalik gambar ini. kisah perempuan berbangsa India dan adik-adiknya. kelakar. tapi bisa membuatkan i tersenyum sendiri. satu dataran MBMB tu we alls pusing. snap gambar sana sini. rasa macam comel je jadi model. posing-posing setiap tempat. keh3!!~

kalau nak diceritakan, memang tergelak sorang-sorang. tapi itulah namanya kenangan. penat jugak berposing sakan kat situ sampai lupa tengok jam. hehe. oppsss. lupa pulak yang i takde jam. kehabisan bateri, tali jam tu pun dah putus. 




banyak jugak gambar yang we alls snap semalam. bila battery phone i dah habis, baru we alls gerak meninggalkan tempat tu. wah. nostalgia nya. sempat singgah drive thru Mc'D beli air. sebab kepenatan. haha.

oke. to be continued ye sayang. i nak bersiap untuk pergi kerja lah. malam nanti i sambung taip lagi oke. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™