✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Sunday, October 10, 2010

Home » , , » Friends Make Me Smile - part 4

Friends Make Me Smile - part 4

Salam Reader's!!~

hye u alls. sorry banyak-banyak sebab semalam i mengantuk gila b*b* la.. terus i membuta. haha. i janji nak sambung part last kan? oke, sekarang i nak continue cerita nih. oke. jom baca.

oke. lepas we alls lepak dekat dataran MBMB tu, asalnya nak balik terus la. tapi suddenly Intan ajak pegi Jonker Street or ada yang panggil Jonker Walk. haha. ini lah saat-saat yang i tunggu! sebab i ni nama je duduk Melaka. kerja kat Melaka. hari-hari guest tanya jalan pergi Jonker Street. hari-hari i tolong tunjukkan jalan. tapi i sendiri tak pernah pergi Jonker Street! mak aih! buat malu company jek! hahahaa...

Intan tanya Ana, oke lagi ke? nak pegi Jonker Street tak? then Ana kata oke. i pun terus lah drive ke tempat yang nak dituju tu. heheh. 

then sampai-sampai sana, banyak kedai yang dah nak tutup. nasib baik ada jugak stall yang masih buka. sempat jugak lah we alls menghabiskan duit di situ. kalau tidak hampa kot. dah la datang first time, tapi tak dapat tengok apa-apa. hiks. we alls singgah kedai accessories kat situ. ada klip-klip rambut, cekak rambut. ada macam-macam lah. tengok muka kami. penat tapi bahagia dapat melepak sampai lupa tengok jam lagi. bahagia? hahahah.



tengok muka Intan kepenatan. jangan nagis-nangis lagi ye Intan.. sangat cute bila u senyum!~

cantik tak? hasil shopping dari Jonker Street. comel je. i like!




oke. dah puas membeli belah, we alls pun berangkat nak balik. rasa sedih pulak. rasa macam sekejap je hangout kali ni. lain kali nak hangout awal-awal lah. dari pagi sampai ke malam. tunggu aje lah i pindah rumah dekat town. of coz hari-hari i melepak. tak payah drive kereta, jalan kaki pun jadik. hahaha. 

oke. sampai sini je lah part Friend Make Me Smile. Actually semua kawan-kawan i selalu buat i tersenyum. lebih-lebih lagi kawan yang selalu ada di samping i bila i kesedihan dan kesunyian. they alls boleh buat kan i tersenyum dan lupakan sekejap derita dan kesedihan yang i sedang tanggung itu. sebab hanya i seorang saja yang tahu apa yang i rasa.

Thanks friends because u alls always make me smile. 

When we honestly ask ourselves which person in our lives mean the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand.  The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™