✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, October 16, 2010

Home » , , , » Intanurulfateha, tolong jangan menangis lagi!

Intanurulfateha, tolong jangan menangis lagi!

Salam Reader's!!~

hye u alls. ohh. i sungguh penat sekali. baru sampai rumah. mandi dan prepared apa yang patut untuk tido. tapi, i mana boleh tido kalau tak tatap blog dulu. perkara wajib kot.

hmm. i sedih la u alls. lately ni, terlampau banyak sangat cerita sedih yang i dengar. hurrmm. tak kurangnya dengan i. tapi kisah sedih i tu i dah quarantine dah. supaya tak datang mengganggu hidup i lagi. 

petang tadi, lepas balik kerja i lepak dengan Intan. aduhh! sedih sangat i tengok muka beliau. mata beliau bengkak. dah la badan beliau sekeping je. kesian sangat i tengok beliau. i think, beliau dah try untuk hide semua masalah beliau. tapi masalah tu dah terpampang bila i tengok wajah beliau. i tahu, masa we alls jalan-jalan kat Dataran Pahlawan tadi, beliau tak happy.

maybe ada segelintir readers yang tak suka dengan beliau. ada yang kata ngada-ngada. tapi u alls yang tak kenal beliau tentu nya takkan faham. beliau sedih bukan dibuat-buat. memang beliau SANGAT sedih! petang tadi pun dah berapa kali i tengok beliau menangis. i rasa sayu sangat. i tak sangka orang yang mula-mula i kenal sebagai orang yang sangat happy go lucky tiba-tiba boleh jadi macam ni.

tengok?? happy je kan? hmm. tapi sekarang??

sejak beliau ada masalah, beliau selalu menangis. mata beliau lebam. i selalu cakap kat beliau. jangan nangis! kita perempuan, kena tough! jangan cepat kalah dengan perasaan. tapi i tahu sebab apa beliau tak boleh nak buat apa yang i cakap tu. satu je sebab nya. beliau sangat cintakan kekasihnya. itu aje. dan takkan ada sesiapa lagi yang boleh buka pintu hati beliau. yang boleh buat beliau happy. 

tapi semua nya terletak di tangan takdir. kita di sini hanya mampu merancang. dan Tuhan saja yang boleh menentukan. Kun fa ya kun. kalau Dia kata jadi, maka jadi lah. jodoh pertemuan di tangan Allah. siapa kita untuk melawan takdir nya.

dan untuk IntanNurulFateha yang tersayang, jangan lah asyik menangis. kang effect u punya study pulak. u dah nak exam tau. kuat kan semangat. Mama u pun dah banyak kali pesan kan? jaga diri u baik-baik ye Intan. u are very-very lucky sebab masih ada family yang masih sayangkan u. u ada kawan-kawan yang sentiasa berada di samping u masa u susah dan senang. u bertuah Intan! jangan kerana cinta, u pudarkan harapan semua orang yang masih sayangkan u. sabarlah. mesti ada hikmah disebalik semua dugaan ini. banyakkan berdoa. semoga hati u sentiasa tabah.


Intan, kami semua sayang u!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

btol2..
asfz pon sedey tgk sis intan asyik sedey..
kadang2 dye mcm wat2 hepi sbb xnak kita nmpak dye sedih kan..

asfz syg sis intan,
be strong k..
walaupon asfz jrang komen status sis, tp asfz sntiasa update ttg sis..

asfz pon syg sis nurul juga..
sis nurul xmo sedey2 juga taw!!
syg bangat sama kamuu...
muuaaxx :)

bile lah kite dpt ketemu..walaupon sama negeri, amatlah payah untuk terserempak!! hehehe :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@asfz lily

hmm. nasib baik u tulis syg sis jugak!kalau tak, i nak majuk..hehe..takde la, just kidding! hmm. yelah. bile kita nak jumpe lagi ye syg? huhu!!~

intan, nampak tak? ada sorg lagi syg u! :')

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

hmm ni yg buat i nanges neh
u nehhh
haishh

i ok lahhh
jgn risau lahhh
i oke!
tengok i senyummm

heeeeeeeeeeeeee :)

hamzah ian said... [Reply Here Bebeh!]

bagus nya ko ni support member.. nice

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

i suka sangat tengok u senyum..
comel sangat!
jangan menangis lagi ye syg!
u ada we alls yg sentiasa support u!
:))

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@hamzah ian

of coz la.
sape lagi nak support kalau bukan member sendiri..
betul tak?? :)

SyUhAdA said... [Reply Here Bebeh!]

hi nurul~
walaupon x kenal sgt intan...
syu hrp dia x sdey2 lg..
actually..syu x tau citer sbnr..
skang tgh ushar blog dia..
hehe~

::cikjuju::◕‿◕ said... [Reply Here Bebeh!]

huhu..itu la pasal walopn kt x knl sis sgt cume knl dr penulisan beliau jer tp kt pon suke sis yg happy go lucky...

jom kt berdoa smoga sis lebih tabah n ceria leps neh..

aminnnnn....

u nurul cayalah!!hihi

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@SyUhAdA

hmm. see intan??
seorang lagi care about u!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@::cikjuju::◕‿◕

yeahh!
intan mesti happy lepas ni!!~
hmm.tengok ni intan!
seorang lagi syg u! =.=

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™