✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, October 2, 2010

Home » , , , » Karaokeholic Contest

Karaokeholic Contest



Salam Reader's!!~


hye u alls. i sangat tertekan oke. maka dengan itu, i nak join this contest untuk hilangkan tekanan tu. seriously, i memang gila addicted dengan karaoke. wah. molek sangat lah tu kalau u nak belanja i farah.. 

tampal jap banner beliau..

Powered by BannerFans.com
 

oke. kalau nak cite pasal pengalaman-pengalaman i bila i berkaraoke ni, memang lah banyak. tak terkira banyak nya. tapi kalau setakat nak tampal gambar, bleh la. u bleh tengok la betapa gila nya i kalau dah dapat karaoke. oke, check it out!!~




ini geng karaoke i lepas habis kerja. memang syok!!~
u alls nak tengok tempat mana yang i nak request kalau i menang??
hmm..

alaa..tak jauh..Dream Box dekat Dataran Pahlawan tu je..hmm..very the best!! ahakkss!!~

dan disebabkan i ni kuat melalak, i terpaksa participate any hotel's event yang melibatkan suara i..alaaahh..malu i!! hiks!!~




hehe..sorry ye..i terletak banyak gambar pulak..hehe.. takpe.. i tak kisah la menang ke tak.. yang penting, i dapat ekspresi kan kechentaan i terhadap irama dan lagu. waduh-waduh..jiwang seyhh.. then for your info, kalau takde aral melintang patah, haha.. i akan participate jugak untuk "Legacy Idol".. lagu adalah dirahsiakan. yang penting, suara i bukan sedap sangat pun. over je lebih. hahaha!!~

oke lah.. hope i menang this contest! ehh, nak tengok i berduet ngan chenta hati tak? gambar ni dah lama. tapi akan simpan sampai bila-bila tau!


oke. i tag Intan ngan Ana sebab they alls memang kaki karaoke jugak!
oke. done!!~
good luck Nurul! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

nah link nye.. ehehehhe..


http://blekros.blogspot.com/2010/10/pertanyaan-untuk-nurul-chumel.html

Bit Zamri said... [Reply Here Bebeh!]

oh Nurul..
oh menarik gila, contest ini yg paling ku tunggu2... nak join jugak!!! ahaksss...~ hik3...

**mesti suara nurul sodap...sbb tu nurul boleh nyanyi kat event lg tuh...bit setakat dlm toilet n karaoke box je..ahak! haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bit Zamri

ehh.
mane ade la bit..
hiks!!~
join2 jgn tak join!

sweet_apple said... [Reply Here Bebeh!]

wah suara nurul mesti sedap kn..hehe..:)

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

hai yunk...
tq for ur info...
i da join...
tq agoin ye..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@sweet_apple

ish..mane ade..
tak sedap la..
takleh rase pon..
hehe.. ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™