✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, October 28, 2010

Home » , » kepala serabut, otak pun kalut

kepala serabut, otak pun kalut

Salam Reader's!!~

hye u alls. i penat hari ni. sungguh takde mood dan takde idea nak buat apa-apa. sorry banyak-banyak ye u alls. sebab i tak blogwalking malam ni. terasa kepenatan yang amat sangat. sekarang kepala i dah pening-pening lalat. fikir pasal rumah sewa yang tak jumpa-jumpa lagi. macam-macam yang i sedang fikirkan.

tadi i kerja morning shift. i datang kerja dengan perasaan yang sungguh blur. i takde perasaan langsung. dah la tadi busy dengan karenah guest yang tah apa-apa. yang paling membosankan adalah bila group government nak check out. bukan main lambat lagi. yang lelaki oke lagi. kira cepat la jugak. yang problem nya yang perempuan. nak mintak late check out lah. nak pergi solat dulu lah. padahal surau ada je. bukan takde. huh. memang tension. sabar jela i kat depan kaunter tu. buat muka konon-konon manis. padahal tawar semacam.

dah tu, bila time i nak balik, boss tahan i. dia tak bagi security bagi punch card i. grr..geramnya boss i ni! beliau suruh i join practice persembahan untuk annual dinner. Allah. penat nya i ni dengan hidung dah mula berair, kepala dah pusing, ikut kan jela. 

oke. i naik lah level 1 tempat they alls practice. huih. sabar jela hati. i ingatkan they alls just buat lakonan je. tiba-tiba kena menari sekali. aduiishhh. i mana lah tau dancing! sabar jela. i pun ikutlah they alls semua belajar. step nya senang. tapi i betul-betul kaku. i memang tak reti menari. really! 

oke. last-last, i kena balik pukul 7 malam. kaki i dah lenguh-lenguh. tumit dah mula rasa sakit. u alls bayangkan lah, dah berapa lama i tak aktif terkinja-kinja macam tu. tiba-tiba hari ni i kena dancing. sabar jela.

masa nak balik tadi, saja jelah tengok notice board. tiba-tiba i terbaca senarai finalis Legacy Idol. wah. nama i tersenarai. haduih. ni yang pening lagi ni. nak bawak lagu apa pulak? aduih..bertimpa-timpa masalah.

u alls. tolong lah i. i dah nak pengsan ni. nasib baik i gagah lagi menaip entry ni. perasaan i sekarang ni bercampur baur. happy ada, sedih ada, tension ada, moody ada, semua ada lah. frust nya!

"Kenapa lah semuanya tak smooth macam biasa??"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™