Sunday, October 31, 2010

Home » » Looser!

Looser!

Salam Reader's!!~

hye u alls. oke. entri i kali ni adalah takde kena mengena langsung dengan looser. saja nak letak tajuk tu sebab i dah tak tau nak letak tajuk apa. boleh ke macam tu? wakaka! whatever. 

ohh. lupa lak. i update ni secara pantas tau u alls. sebab i dah nak pergi kerja. malam ni i balik, i update la banyak-banyak. entri-entri yang bakal di publish selepas dari entri ini adalah schedule entri. i ni kan seorang yang suka buat-buat busy. hahaha.

oke. dah 31st October 2010 kan hari ni? bermakna, hari ni adalah hari terakhir pencarian pemenang untuk terasa-nak-bagi-giveaway. oke. kalau u alls. nak benda tu, boleh join lagi. takde masalah. maybe kalau i terbaik hati, hadiah akan ditambah. kalau tak nak join, just bagi support pun i anggap peserta jugak. hmm. bagus kan i? wahhhhahahaha..

*sementara stok masih ada*

oke tata u alls!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Lelaki Ini said... [Reply Here Bebeh!]

xpndai nk masuk bnde2 cmnieyh..
just leh bg support jewk!
hehehe

Dudu said... [Reply Here Bebeh!]

wakaka..
ingat cik Nurul amuk tadi..
hehehe...wat suspen je..

=)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™