Tuesday, October 19, 2010

Home » , » My Raya Moments Contest

My Raya Moments Contest

Salam Reader's!!~

hye u alls. poyo je i ni kan? disebabkan i ni mata duitan, i nak join this contest! macam best dan penuh dengan warna-warni duit. wow! duit! yes. money! haha. whatever lah. i tak kira i menang ke tidak. i tetap nak join. mana lah tau, kali ni i lucky!

oke. sedikit introduction about this contest ya. sila baca dengan tenang ayat-ayat yang dinyatakan dibawah ini.

My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography,  Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.com (RM150) and Denaihati (RM200)
Best kan hadiah-hadiah yang they alls offer? sure gempak punya lah! i suka hadiah very much! hiks!!~ untuk terms and conditions, u alls kena refer to this site -----> HERE!

oke. now, time i nak share gambar-gambar kenangan i di hari raya. tak berapa nak cun. tapi i sangat sayang sebab mengandungi banyak sentimental value dalam gambar-gambar ni..

ini gambar i. siapa tak kenal kan? i pernah publish this photo dekat entry yang lepas. sebab gambar ni i pilih? sebab ini gambar i bersama kereta first yang i banyak berjasa kepada i. yang bawak i ke tempat kerja. yang bawak i balik kampung. yang bawak i datang konvo. yang macam-macam lagi lah. so touching~~

ini gambar i bersama dengan adik-adik perempuan i. sangat sayang dengan mereka. klik HERE and HERE untuk ke blog mereka yang sungguh bersawang itu.

gambar ini sangat nostalgia. i suka sebab semua pakai baju pink ngan merah-merah sikit except budak kecik yang adik i dukung tu. i suka sebab happy sangat beraya malam tu. banyak duit raya i dapat even i masih sweet seventeen. ahaks!~

done. tiga gambar i pertaruhkan. harap-harap mengena lah pertaruhan i tu. contest 3in1 kata... oke! hope i menang even saguhati. i tak kisah. thanks u alls coz still supporting me. papai!!~ :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

KimiCnoL said... [Reply Here Bebeh!]

snua gmbr wrna merah r..boleh mng nie..ehehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@KimiCnoL

insyaAllah..
tp tak tahu la..
abg eyriqazz tak upload pun lg gambar i untuk di "like"??

Eyriqazz said... [Reply Here Bebeh!]

salam....thanks join contest..sorry,baru sempat uploadkan gambar di FB...saya balik kg..baruje balik sampai KL balik...blelah start minta rakan2 like kan....

kalau ada kesempatan jgn lupa vote saya utk myselangorstory contest ;

http://www.eyriqazz.com/2010/10/vote-eyriqazz-for-myselangorstory-entry.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™