✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, October 4, 2010

Home » , , » Punca Kehilangan Nurul Terjawab

Punca Kehilangan Nurul Terjawab

Salam Reader's!!~

hye u alls. mesti u alls rindukan entri-entri chumel i kan? hak3!!~ i juga rindukan kunjungan traffic u alls. komen-komen membina u alls. i hilang sekejap je. so, don't worry lah. i balik kampung kejap je. saja-saja. nak balik kampung tiap-tiap minggu macam si Intan tu, i tak larat kot. hehe. tiba-tiba libatkan Intan dalam hal ni. keh3!!~

actually today i work at night shift. semalam pulak i kerja morning shift. so, ada gap banyak masa. sebab tu lah i balik kampung kejap. lepak-lepak dengan my family. syok jugak! tapi my family members tak cukup laa. kalau ada si keyla ngan si alif tuh lagi syok kot.


best gak sekali sekala melepak macam ni. mana tak nya, sekarang ni, waktu untuk we alls satu family dah makin berkurang. i dah kerja dekat Melaka. adik i tu dah start kerja dekat Kilang Sharp as a Account Assistant. yang sorang lagi kat UiTM perak. semua jauh-jauh. mana ada masa lagi dah.

so, tak salah kan i balik kampung jumpa family i? daripada i dok melangok kat Melaka tuh. nak dating pun, boyfriend jauh nun kat Shah Alam. sabar jela.



oke lah. tak mao rindu-rindu i lagi tau! nanti hari-hari i update. oke. nak tido jap. malam ni kena kerja! penat nya!! :)

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

woah, sempat update entry.. patotla, nurul sunyi sepi baru2 ni..hihi

makbed said... [Reply Here Bebeh!]

baguss... kerap sikit balik jumpa family. ahahaha.. nanti da kawin susah dah. haaaa...~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@makbed

haha..tau takpe..
makbed, nurul dah wat tutorial utk makbed!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™