Thursday, October 14, 2010

Home » , , , » Rasa Happy Bila Dihargai

Rasa Happy Bila Dihargai

Salam Reader's!!~

hye u alls. i baru lepas blogwalking. best pulak blogwalking blog kawan-kawan blog. rasa free je fikiran i yang runsing tadi. syok gila duduk rumah hari ni. takde sesiapa yang datang mengganggu. dan yang penting, perasaan gundah gulana i sudah berakhir. rasa malas pulak nak kerja esok. dah syok-syok duduk rumah. hiks!!~

hmm. happy sangat hari ni. first of all sebab i dah tak diganggu. second thing, sebab tadi i dah tukar nama blog i yang lagi satu tu kepada nama yang lebih sweet. http://nurulariefinlove.blogspot.com/ besh kan? then, tadi petang my chenta hati i tu call i. beliau cakap "i love you"..ohh. i sungguh happy bila beliau ucap tiga perkataan keramat itu.


the last thing, just now i baru dapat topup kredit handphone i yang memang takde tu. baik hati sungguh insan tu. thanks so much Ora! actually i menang contest Ramadhan Penuh Bermakna. tu yang dapat hadiah tu. hiks! suka!!
psst! siapa yang tak suka bila diri dihargai? yang penting, kita ikhlas dalam melakukan segala hal sama ada rela mahupun terpaksa. renung-renungkan lah.. :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

Anak Gemilang said... [Reply Here Bebeh!]

hehe.. sori lmbt yer nurul.. sori sngat2x.. :)

Anak Gemilang said... [Reply Here Bebeh!]

hehe.. nak tya ni..
cmana nurul wat box cmtu yer.. hehe

cntik la..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anak Gemilang

ehh..
takpe la ora..
i pun tak tunggu2 pun..
lagipun i suka2 je join contest tu..

maksud ora, blockquote tu ke?
kotak yg mana?

Anak Gemilang said... [Reply Here Bebeh!]

erm.. tu namanya blckquote ke.
hehe.
aha.. yang kotak wrna pink tu.. hehe

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

best name blog nurul tu.. hehe.. nama gabungan antara korang kan.. =)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Anak Gemilang

ye yang..tu blockquote..ni link nak buat blockquote.

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/10/tutorial-blockquote.html

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Pinky Pixie

a'ah..
cantumkan nama tu.
nak wat asing2 takut pjg sgt lak..
jgn lupa promote blog tu ye yatie cyg!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™