Tuesday, October 12, 2010

Home » , , » Sabar Aku Ada Batasnya

Sabar Aku Ada Batasnya

Salam Reader's!!~

mungkin i terlalu emosi.
dan hanya yang memahami akan tahu apa yang sedang i alami sekarang ini..


i minta maaf kalau selama ini i selalu buat orang lain tak senang.
kehadiran i dalam dunia ni bukan i yang minta.
hubungan yang terjalin antara i dengan beliau pun bukan i yang minta.
semuanya takdir. yang dah termaktub dalam luh mahfuz.

tapi sekiranya masih ada yang tak suka dengan semua yang tertulis, i sekali lagi mohon ampun dan maaf. bayangkan lah kalau u alls ditempat i. apa yang u alls akan rasa?
i kesal sangat.
kenapa masih ada insan yang bencikan i walaupun i tak buat salah apa-apa?

.SAYA MINTAK MAAF.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

sabar taw nurul~
i noe how u feel..
penah satu ketika dulu, rina alami mende yg hampir sama..
just forget bout that b**ch gurl..
~marah ni!!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Reena Tan

thanx cik rina..
i memang tak boleh tahan sedih lagi..

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

yg kisah i plak, ktorg siap gado2 dalam blog..
mcm2 gak i dihina..
lagi u marah, lagi dia suka act..
so sabar ye nurul syg~
be strong ok!

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply Here Bebeh!]

sabar eh nurul..
bia la org nk kata ape pun.

chill ok!
~_^

syasyort said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye kak..
Allah tu Maha Adil, nanti satu hari semua ni mesti kena balik kat batang hidung betina tu, baru padan muka dia. Masa tu akak gelakkan dia pulak, haha XD

Jgn peduli sangat pasal dia kak.. Boyfriend akak tinggalkan dia sebab akak jauh lagi baik dari die en? Nampak sangat dia jealous dgn akak.. Pedulikkan je minah tu :) Akak cantik, akak funny, mmg padan pun boyfie akak sygkan akak.. Dia tu? Mulut mcm *tutttttt* je, mana laki tak lari..

So, jgn sedih ye kak, tak sukalah akak sedih2 ni..

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

eii..ape kah pompuan cakam gitu? amik bekas dia?? ape dia ingat org tu tapawe nasi goreng ke ape? eh..musti dia tak penah dengar perumpamaan, "somebody's trash could be someone's treasure"..

ohh..main bekas-bekas ni, cam chantekkk muka dia. HAHAHAHAA..

nurul, elok awk ngan pakwe awk block dia dari fren list. hati pun tak sakit. jgn layan org gila meroyan. nanti awak pun meroyan sama.

sekian karangan saya pagi2 ni.

Siapa Lin?? said... [Reply Here Bebeh!]

lin ade benda nie..
ala nurul...
sebenarnya die jeles..
itu jek!

LYD a.k.a Makcik said... [Reply Here Bebeh!]

btl tuh nurul..lyd sokong ckp reena tuh..

buat dunno je ngan gurl mcm tuh...
makin dilayan makin melampau
kuatkan semangat...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥-- emieysandra --♥

thanx emeiy..
i sedang tahan semuanya.
i dah malas nak fikir dah.
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

oke. nnt adikmu ini block ye kak.
thanx kak..
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Heidi Shafiq

yes!
aku monster yg baru dilahirkan!
kena minum susu lebih ni!
hahahah...

nfahk said... [Reply Here Bebeh!]

haha..benci orang mcm tu.. i pon penah experience mcm ni. perasan bagos! sabar k nurul.. dia tu dah tau "bekas" kenapa sibuk nak dekat? nak jilat ludah balik ka?wat malu kaum wanita jer... eh emosi lak..huhu.. i agreed with MAkBed, "somebody's trash could be someone's treasure!"

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

i tengah bersabar cimi!!~
tengok muka i senyum!
:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™