✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, October 11, 2010

Home » , , , » Sangat Sakit Hati!

Sangat Sakit Hati!

Salam Reader's!!~

u alls.
i sedang bersedih.
mata i sudah berlinang air mata.
i sangat touching.


kenapa tak pernah ada yang senang dengan kebahagiaan yang i baru nak rasa?
i sedih sangat-sangat!
:'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

20 Chumel(s) comment ヅ:

ZACK ENTRY said... [Reply Here Bebeh!]

senang cerita, jangan jadikan facebook tempat berkasih..msg je boleh kan??

kita yang hidupkan bara, mereka tolong marakkan api..


latest entry Nokia N8 For Me

Makbed said... [Reply Here Bebeh!]

laa.... sapo lak nyebok tu?

dia gurau2 je kot?

Saya Adalah 'Cik Putput' said... [Reply Here Bebeh!]

she's joking or mmg diew jeles?
hurm~
mcm2 la org kat dunia skunk ni..

azieda razak said... [Reply Here Bebeh!]

selamat pagi nurul...
xmoh sedey...
ur bf still wif u rite??
juz ignore dats gurl...
bf u hak u...
dun care wat ever she says...
chill dear...

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ZACK ENTRY

tp tak salahkan nk luahkan rasa rindu dan syg tu?lagipun semua org tau we alls couple what. tapi takpe lah. i cuba avoid benda ni lari berlaku lagi..thanks zack!~

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Makbed

kalau makbed nak tahu, dia ex girl my boy..dia mmg dah banyak kali dah wat camtu..hari tu kat hp..ni kat fb pulak..sakit nye hati tuhan je yg tahu.. :(

LYD a.k.a Makcik said... [Reply Here Bebeh!]

x perlah yunk..biasalah tuh kkdg org ckp mcm tuh..maybe dia x berani nk post stat yg mcm tuh jd dia komen lah...

kuat kan semangat k...jgn lemah dgn komen mcm tuh....ignore je...yg penting u love ur couple...

noor afzan said... [Reply Here Bebeh!]

yup, i think she just want to do sweet joking.
kesian dia kena sound tau.
isk2..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@kata kila

dia kata dia gurau.
tapi aritu dia gurau jugak ke dekat hp? smpai dia cakap i tak reti jaga boyfriend? hmm. :(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@noor afzan

maybe kak afzan.
hmm. entah la. hari tu dekat hp, ini dekat fb pulak. sabar jelah.. :(

✿ CikCimi said... [Reply Here Bebeh!]

apsal la dy nk mnyibuk jgk.
dy da lpas da la.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

haha..biar lah dye cimi..
tak kuasa i nak layan lagi..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™