✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Friday, October 8, 2010

Home » , , , » Saya Comel Tak?

Saya Comel Tak?

Salam Reader's!!~

hye u alls. i baru balik kerja. as usual, dah penat-penat balik kerja, i akan tengok blog sekejap sebelum i tidur. taip satu entry. sebab i tak nak biar kan blog kechentaan i ni sunyi sepi tanpa sentuhan tangan i. hiks!!~

actually hari ni i offday. i kan kerja malam. so, offday pun macam tak offday jugak. esok i kerja jugak. nasib baik kerja petang. boleh tidur lama sikit.

hmm. boring lah petang. sapa nak teman kan i pergi shopping angkat tangan! hahah. kalau lah i boleh nampak, kan best? i boring sangat lah u alls. i nak keluar jalan-jalan. hangout. tapi takde kawan. bosannya hidup jadi i nih kan? 

actually i rindu sangat dengan kawan baik i. sejak beliau dah kerja dekat KL, we alls memang dah jarang contact. message pun jauh sekali. sedih sangat. padahal dulu kami kawan yang paling rapat even waktu perkenalan kami tidak sampai setahun pun.


tapi takpe lah. i doakan beliau sentiasa bahagia dengan kehidupannya di sana. walaupun i sunyi di sini. hmm. cis. apehal Nurul tetiba touching lak pagi-pagi buta nih?? 

oke lah. i nak tidur. petang ni i nak keluar hangout sorang-sorang lah. siapa-siapa yang nak temankan i, sila contact i ye? kih3!!~ oke u alls. papai!!~ :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Heidi Shafiq said... [Reply Here Bebeh!]

awak x comel.. awk monster.. polis..! tangkap die...!

Un Phat Lee said... [Reply Here Bebeh!]

sedeh gua bace citer lu nih.ehe XD

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nurayunni

ai..
sangat meriah dan comel kan?
hahaha..
oke tipu.
kih3!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™