Friday, October 15, 2010

Home » , , , , , » ..sedang menaip entri lucah!

..sedang menaip entri lucah!

Salam Reader's!!~

hye u alls. i  sedang menaip entri lucah ni. wow! i like!!~ kata sesetengah pihak yang memang ghairah bila melihat perkataan lucah. aww!!~ suka betul u alls kan? haha. tak lah lucah mana entri kali ni. tapi berkisarkan kehidupan i. wow! kehidupan u lucah ke Nurul? kah..kah..kah..!!~

hmm. actually, lepas ni i dah berazam nak buat entri yang happy-happy je. tapi tak tahu lah bila i sedih. of coz i akan publish entry sedih-sedih. i hope, lepas ni takde lah entri sedih lagi yang berkaitan dengan i. i nak happy-happy je. tak nak sedih-sedih dah. buang masa je kan?

siapa tahu lepas ni i akan publish entri berkaitan dengan isu semasa? ehh. entri lucah macam si Hamzan Ian tu pun, apa salah nya. kan? kan? kan? uish..jangan marah ye cik bunga. itu hakikatnya pakwe awak tu. hehe.

ohh. u alls. bagi idea dekat i boleh? entry apa agak nya yang sesuai dengan blog i ni ye sebenarnya? hmm. tak habis-habis pasal chenta. blog pasal chenta boleh pegi tengok kat blog chenta lah.. now, tolong bagi i idea. i dah ketandusan idea dah ni!!~ hiks! sebab tu dok post entry merepek meraban nih..

ohh. lupa pulak. selamat kembali ye i ucapkan untuk Intan Nurulfateha. selamat kembali ke dunia blog selepas blognya diprivate selama 2 hari. sangat rindu ohh kepada blog u sayang

hmm. opps. before i terlupa, i nak ingatkan u alls ni. kepada yang belum join contest simple tapi comel i tu, i nak jemput u alls join. tak sampai sebulan lagi tau due date nya. keputusan akan diumumkan pada 1 November ye. sebab lepas dari tarikh tu, i dah start busy gila. so, maybe i dah takde masa sangat nak mengupdate blog ni. i maybe dah busy dengan kerja. latihan vokal lagi. eceh.. annual dinner lagi. haih. kalah general manager ohh si Nurul nih!

so, jangan ketinggalan untuk join contest tu ye? hadiah dia i dah simpan lama dah tu. tinggal nak bagi je. tak nak ke?? hiks!!~ actually i ada gak terfikir nak cepatkan pengumuman pemenang. tapi kesian plak yang tak join lagi kan? oke lah. apa-apa hal, boleh contact i oke. 

oke lah u alls!! sayang u alls ketat-ketat oke!! mmmuaah! papai!!~ :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™