✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, October 4, 2010

Home » , , , » Sexual Harassment - wow! u are really sexy my dear!

Sexual Harassment - wow! u are really sexy my dear!

Salam Reader's!!~

hye u alls. saja mau update lagi! haha..tadi ada seorang kenalan i meluahkan perasaan tidak puas hati dan jijik nya kepada i. u alls tau tak, beliau kena sexual harassment. benda-benda internet ni la punya keje. actually, i pun pernah kena. ishh. nasib baik i dah tak kena dah. bila dah biasa online, i rasa benda-benda ni dah macam perkara biasa pulak. hmm. dan kalau u alls nak tau, keyword yang hot sekarang of coz pasal benda-benda nih. biasa la tu kan? 


kawan i tu kena dekat YM. elok-elok dia chatting dengan member kelas dia, suddenly ada bunyi BUZZ! dia pun terkejut lah kan. dia tengok lah sape. wow! nama YM orang tu bukan main jijik lagi. "Batang Keras". apakah???

oke. dia pun buat bodoh jela. sebab dia tengok nama pun sikit punya jijik. so dia malas lah layan. sekali lagi orang tu BUZZ! bikin hangin kan? tiba-tiba orang tu start macam ni. 
hye dear..
kawan i balas lah.
hye.
then orang tu send lagi.
i tengah stim sekarang. jom layan i.
WTF!! apa ni?? kawan i dah agak dah. dari gaya message dia, nampak sangat mamat tu tengah gersang ya amat. huish! kawan i tak puas hati.
sorry. i'm not interested! bye!
kawan i ingat mamat tu terus tak kacau dia. rupa-rupanya semakin banyak message yang masuk.
jangan macam tu. i nak kenal-kenal je. u cute la bila marah.
kawan i bengang. tah bila masa la pulak mamat tu nampak muka dia marah. kalau i pun sakit hati.
u sexy sangat. ahh. i tak boleh tahan! u are really sexy my dear!!
damn! kawan i terus sign out YM. terus dia call i. kesian dia. tiba-tiba jadi mangsa. hahaha..sabar lah kawanku.. dunia sekarang memang macam ni. u alls kalau kena macam ni, u alls tutup je YM tu. tak pun, jangan layan langsung. oke. done!~

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

cik shara gadis bunga said... [Reply Here Bebeh!]

haha
i salu kene kot
telor pon penah dapt :(

OweizMeZ said... [Reply Here Bebeh!]

kn kt ym chatbox tu ada button report.. click jer.. nnt yahoo akan freeze terus tht account

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik shara gadis bunga

huish..
i dah tengok dah entry u tu..
jijik seyh..

Ery Farieha said... [Reply Here Bebeh!]

jangan approve orang sebarangan kat YM

hohohoh

✿ CikCimi said... [Reply Here Bebeh!]

wwahh~
u r sexy syg.

wink wink.
[goda goda nurul]
hahaha.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ery Farieha

haa..betul tu ery.
sebab tu i dah jarang chat kat ym..
facebook sudah..hehe..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

alamak cimi..
i tak tergoda pun..macam mane ni??
hiks!!~

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™